Preturile iPhone XS/Max si iPhone XC/XR vor fi BUNE

iPhone XS, iPhone XC/XR si iPhone XS Max vor avea preturi de vanzare foarte bune, compania Apple dorind sa isi creasca substantial vanzarile in 2018.

iphone xs pret xc max

iPhone XS, iPhone XC si iPhone XS Max vor avea preturi foarte bune pentru ceea ce ofera in comparatie cu iPhone X, ele fiind anuntate ca fiind atat de bune incat e surprinzator ca Apple a decis sa ofere asa ceva pentru clienti. Stim de cateva luni bune ca seriile iPhone XS si XC/XR urmeaza sa nu fie mai scumpe decat seriile iPhone 8 si iPhone X, cel putin pentru modelele din aceeasi categorie, in timp ce iPhone XS Max va fi mai scump decat iPhone 8 Plus, asa cum e normal.

iPhone XS a fost in centrul atentiei multor oameni in ultimele zile, in special a analistilor, care au incercat in fel si chip sa dea de inteles ca anul acesta Apple vrea sa arate ca gandeste logic si ca vrea sa isi creasca vanzarile. In aceasta idee, cei de la Apple ar urma sa vanda iPhone XS la preturi de 900 – 950 de euro, iPhone XS Max/Plus la preturi de 1150 – 1200 de euro, iar iPhone XC/XR la preturi de 700 – 750 de euro, preturi foarte rezonabile.

Preturile iPhone XS/Max si iPhone XC/XR vor fi BUNE

iPhone XS, iPhone XR/XC si iPhone XS Max vor fi vandute mai ieftin, sau la acelasi pret/unul foarte apropiat cu iPhone X, care urmeaza sa fie trecut pe plan secund de catre cei de la Apple in 2018. Multa lume se astepta ca Apple sa creasca preturile seriei iPhone XS peste cele ale iPhone X, insa iata ca in final avem parte de o surpriza foarte interesanta care ne va aduce aceste modele de telefoane la costuri mai mult decat rezonabile.

iPhone XS si iPhone XS Max vor ramane in continuare telefoane scumpe, nu trebuie sa trecem cu vederea acest lucru, insa iPhone XC/XR va fi rezonabil ca pret pentru cam oricine, fiind chiar mai ieftin decat Samsung GALAXY S9, de exemplu. iPhone XS, iPhone XR/XC si iPhone XS Max vor fi lansate pe 12 septembrie de catre compania Apple, iar maine va invint incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ce urmeaza sa anunte compania.