Samsung poate IMPIEDICA SCOATEREA din Vanzare a iPhone Intr-o tara Importanta

Samsung ar putea fi salvarea companiei Apple in tentativa de a impiedica scoaterea din vanzare a unor modele ale iPhone si iPad in perioada urmatoare.

samsung interdictie iphone

Samsung poate fi salvarea celor de la Apple intr-o investigatie care urmeaza sa aduca o interdictie de vanzare pentru iPhone 8, iPhone X, si 4 modele ale iPad in Coreea de Sud. Autoritatile de acolo inevstigheaza daca aceste produse incalca un brevet de inventie ale unei institutii locale, iar surse din ministerul care investigheaza plangerea sustin ca decizia va fi defavorabila Apple.

Apple e acuzata ca iPhone 8, iPhone X si 4 modele de tablete iPad folosesc tehnologia FinFET pentru procesor, care ar fi brevetata de un institut de tehnologie din Coreea de Sud. Autoritatile sustin ca decizia nu a fost data in ancheta, dar ca va fi defavorabila Apple, insa numai daca Samsung nu va reusi sa demonstreze ca acel brevet de inventie e invalid.

Samsung poate IMPIEDICA SCOATEREA din Vanzare a iPhone Intr-o tara Importanta

Samsung a depus deja dovezi care sa confirme faptul ca brevetul de inventie e invalid, mai ales ca e posibil sa aiba deasemenea produse care ar putea fi interzise din cauza sa. Avand in vedere situatia celor de la Samsung din tara, e foarte posibil ca brevetul sa fie declarat invalidat, iar asta pentru ca Samsung a gasit intotdeauna metode sa obtina de doreste de la guvern.

“The Korean Ministry of Trade, Industry & Energy is investigating the allegations that Apple infringed on the KAIST’s FinFET-related patent. With the investigation period already extended twice, its final determination is likely to be in favor of the KAIST. Then, import of Apple phones such as the iPhone X may be banned. We cannot but pay attention to the litigation in the U.S. and South Korea involving Samsung Electronics although our current investigation is targeting Apple. This is because Samsung Electronics submitted evidence to refute the novelty of the patent, which is required for the patent to be regarded as being valid.”

Samsung ar urma sa fie salvarea neasteptata pentru compania Apple in Coreea de Sud, insa e greu de spus in acest moment cum anume va fi rezolvata aceasta situatie. Daca Samsung nu va reusi sa convinga autoritatile sa invalideze brevetul de inventie, atunci iPhone X, iPhone 8 si cele mai noi 4 modele ale iPad vor fi scoase din vanzare din Coreea de Sud.