Google Maps: Functia UIMITOARE LANSATA de Google

Google Maps are o noua functie uimitoare disponibila din partea companiei Google, ea fiind anuntata astazi intr-o incercare de a face lumea mult mai buna.

Google Maps Problema PERICULOASA iPhone Android

Google Maps are parte de o noua functie uimitoare lansata de catre compania Google astazi, americanii gandindu-se la moduri prin care sa ofere omenirii posibilitatea de a sti mai multe despre ceea ce se intampla in jurul ei. Mai exact, cei de la Google au folosit datele din Google Maps, si un parteneriat cu o alta companie, pentru a calcula amprenta de carbon pentru cateva orase de pe planeta, datele urmand a fi extinse si pentru alte orase curand.

Google Maps are integrate datele sale intr-un sistem numit The Environmental Insights Explorer, cei de la Google au colaborat cu Global Covenant of Mayors for Climate and Energy pentru a il crea. Astfel, Google Maps ii ajuta pe oameni sa inteleaga mult mai usor care dintre orasele de pe glob genereaza cea mai mare amprenta de carbon, adica polueaza cel mai mult, iar daca Bucurestiul ar fi acolo, probabil ar fi undeva in topul celor mai poluante din lume.

Google Maps: Functia UIMITOARE LANSATA de Google

google maps poluare

Google Maps permite in acest nou proiect si diferentierea amprentelor de carbon generate de catre cladiri de birouri, sau cele rezidentiale, astfel ca oamenii pot afla cam cata poluare produce fiecare tip de cladire in parte. Ideea celor de la Google pentru Google Maps este una foarte interesanta, si cu siguranta va avea aprecieri de la foarte multe persoane care pana acum nu puteau sti cat de multa poluare pot genera diverse tipuri de cladiri.

Google Maps are aceasta functionalitate oferita intr-o vreme in care poluarea planetei nu mai este luata in serios de catre administratia SUA, asa ca a sti cam cata poluare se produce acolo poate fi extrem de util. Google Maps are un website special in care pot fi vizualizate aceste noi date, asa ca va trebui sa mergeti acolo pentru a vedea informatiile, ele nefiind disponibile in aplicatia pentru terminale mobile, sau oriunde altundeva, inca.