iPhone X: Vanzari IMPRESIONANTE in Primele 9 luni

iPhone X a inregistrat vanzari impresionante in primele 9 luni de disponibilitate pe piata, compania Apple avand succes foarte mare cu noul sau telefon.

iPhone x mai ieftin

iPhone X are publicate astazi primele informatii privind vanzarile inregistrate in primele 9 luni de disponibilitate pe piata, telefonul celor de la Apple reusind sa atraga interesul a zeci de milioane de clienti, in ciuda pretului mare. Conform celor de la Counterpoint, iPhone X s-ar fi vandut in 60 de milioane de exemplare in primele 9 luni de disponibilitate pe piata adica o medie de aproape 7 milioane de unitati pe luna in perioada trecuta pana acum.

iPhone X s-a vandut in 25 de milioane in primele 2 luni de disponibilitate pe piata, iar in urmatoarele 7 s-ar mai fi vandut in doar 35 de milioane de exemplare, interesul scazand simtitor, in special in perioada verii. Chiar si asa, daca iPhone X s-a vandut intr-adevar in 60 de milioane de unitati pana acum, atunci Apple a incasat 60 de miliarde de dolari doar de pe urma acestui model, adica aproximativ 22 – 23% din incasarile anuale ale companiei americane.

iPhone X: Vanzari IMPRESIONANTE in Primele 9 luni

iphone x vanzari iphone 6

iPhone X nu a avut vreodata anuntate cifre oficiale de vanzari de catre compania Apple, americanii rezumandu-se sa anunte doar cifrele totale ale smartphone-urilor sale, insa analistii nu s-au temut sa ofere informatii. Analistii au comparat vanzarile iPhone X cu cele ale iPhone 6, care a ajuns la 90 de milioane de unitati in 9 luni, dar desigur ca acel model este cu mult mai ieftin, iar atunci nu se lansau 3 modele anual, ci doar 2, iPhone 6 aducand o schimbare mult mai mare in comparatie cu iPhone 5S decat iPhone X fata de iPhone 8.

iphone x vanzari tari

iPhone X ramane totusi marea vedeta a celor de la Apple pana cand iPhone XS, sau iPhone 9, vor fi lansate, acestea din urma urmand a acapara toata atentia clientilor celor din Cupertino in urmatoarele luni. iPhone X a deschis calea vanzarii de telefoane la preturi de 1000 de dolari, sau mai mari, iar acest lucru nu se va schimba prea curand, pentru ca toti producatorii vor sa faca tot mai multi bani de pe urma telefoanelor, si le vand tot mai scump.

Articolul precedentOferte EXCLUSIVE la eMAG in ULTIMA ORA a Flash Deals
Articolul următorGoogle Maps: Functia UIMITOARE LANSATA de Google
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.