iPhone XS vs Samsung GALAXY S9 vs Huawei P20 Pro: SPECIFICATIILE Comparate

iPhone XS este comparat cu Samsung GALAXY S9, Huawei P20 Pro si LG G7 ThinQ pentru a ni se arata specificatiile telefoanelor care se vor duela in toamna.

iPhone XS Samsung GALAXY S9 Huawei P20 Pro SPECIFICATII

iPhone XS, Samsung GALAXY S9 si Huawei P20 Pro au specificatiile comparate impreuna cu LG G7 ThinQ pentru a ni se arata cum se prezinta telefonul companiei Apple in fata concurentei de pe piata. Pentru inceput utem observa ca iPhone XS este cel mai mic dintre toate, desi are un ecran la fel de mare precum cel al Samsung GALAXY S9, dar cu 0.3 inch mai mic decat cele ale Huawei P20 si LG G7 ThinQ, greutatea fiind destul de mare.

iPhone XS are si o rezolutie oarecum decenta, inferioara fata de cele ale Samsung GALAXY S9 si LG G7 ThinQ, insa superioara celei din Huawei P20 Pro, desi diferenta dintre ele este destul de mica. Doar LG G7 ThinQ nu are ecran OLED, iar deocamdata nu stim ce baterie va avea iPhone XS, desi Samsung GALAXY S9 si LG G7 ThinQ sunt intrecute fara drept de apel de Huawei P20 Pro, iar telefonul Apple n-ar trebui sa aiba o baterie cu mai mult de 3000 mAh.

iPhone XS vs Samsung GALAXY S9 vs Huawei P20 Pro: SPECIFICATIILE Comparate

iPhone XS Samsung GALAXY S9 Huawei P20 Pro SPECIFICATII

iPhone XS este oferit si in cea mai mare variatie pentru spatiul de stocare, desi fata de Samsung GALAXY S9 si LG G7 ThinQ nu ofera posibilitatea de a folosi un card micro SD, asa cum se intampla si la Huawei P20 Pro. iPhone XS are si cea mai mica camera frontala, desi e cea mai avansata dintre toate, Samsung GALAXY S9 avand camera cu cea mai buna deschidere, posibil si cea mai buna calitate pentru inregistrarea de poze si video.

iPhone XS are cel mai performant procesor dintre toate cele 3, putand avea si cea mai mare cantitate de memorie RAM, avand si certificare IP68, la fel ca Samsung GALAXY S9 si LG G7 ThinQ. iPhone XS este si cel mai scump dintre toate modelele, Samsung GALAXY S9 fiind cel mai ieftin, in timp ce Huawei P20 Pro si LG G7 ThinQ au preturi aproape identice, iar pentru multi nimic nu conteaza mai mult decat banii platiti pe telefon.