Functia CHEIE a Apple Watch 4 NU va fi LANSATA in Romania

Apple Watch 4 va fi lansat in Romania fara o functie cheie anuntata de catre compania Apple, noul model de smartwatch urmand a fi oferit cu putine noutati importante initial.

Apple Watch 4 electrocardiograma romania

Apple Watch 4 are o functie cheie anuntata de catre compania Apple pentru utilizatorii din lumea intreaga, mai exact cea care permite efectuarea de electrocardiograme pentru utilizatori. Apple Watch 4 are integrati o serie de electrozi in noua coroana digitala, simpla atingerea a acesteia cu degetul va permite efectuarea unei electrocardiograme folosind o aplicatie dedicata.

Apple Watch 4 are aceasta functionalitate certificata de catre autoritatile americane pentru folosire de catre clienti, insa din pacate ea nu va fi disponibila decat in SUA. Cei de la Apple au anuntat in cursul conferintei de ieri ca Apple Watch 4 va avea aceasta functionalitate disponibila si in alte tari cu actualizari pentru watchOS 5, care vor fi oferite in 2018.

Functia CHEIE a Apple Watch 4 NU va fi LANSATA in Romania

Apple Watch 4 nu va avea aceasta functionalitate nici pentru americani chiar din ziua lansarii, astfel ca seria de noutati oferita pentru clienti va fi extrem de limitata de la bun inceput. Separat de ecranele cu diagonala mai mare oferite pentru Apple Watch 4, noul smartwatch nu va avea chiar atat de multe noutati importante oferite de catre cei de la Apple.

Apple Watch 4 ar putea permite folosirea aplicatiei pentru electrocardiograme inclusiv in Romania, daca va setati regiunea de utilizare pentru SUA, insa acum nimic nu e sigur. Apple Watch 4 va fi lansat in Romania pe data de 28 septembrie la preturi care incep de la 430 de euro, sau cam 2200 – 2300 de LEI, un pret cam mare pentru ceea ce va fi oferit.