iPhone XR Apare in Primele HANDS ON Video

iPhone XR apare in primele hands on video pe care cei prezenti la conferinta de lansare a Apple au reusit sa le faca pentru intreaga lume noaptea trecuta.

iPhone XR HANDS ON Video

iPhone XR este telefonul surprinzator pe care compania Apple l-a lansat in aceasta seara, smartphone-ul avand un ecran Liquid Retina cu diagonala de 6.1 inch si Face ID. iPhone XR este un iPhone X cu unele lucruri eliminate, dar cu multe altele integrate in comapratie cu iPhone 8, el fiind vandut la pretul de 850 de euro in magazinele din Europa din 14 septembrie.

iPhone XR este primul telefon premium al Apple care este vandut in 6 culori, pe care le puteti vedea in clipurile video de mai jos, ceea ce va atrage multi clienti. iPhone XR seamana foarte bine cu iPhone XS, si are multe dintre functiile importante, incluzand procesorul Face ID, noua camera, dar si alte noutati pe care compania Apple le-a anuntat.

iPhone XR Apare in Primele HANDS ON Video

iPhone XR este totusi mult mai ieftin si aduce tehnologia din iPhone X la un pret mult mai accesibil pentru toata lumea, ceva ce putini credeau ca vor vedea de la Apple. Din punctul meu de vedere, iPhone XR si iPhone XS Max sunt marile surprize ale companiei Apple pentru conferinta de ieri, iar acest telefon va fi extrem de cautat dupa ce va fi lansat oficial.