iPhone XS vs iPhone XS Max vs iPhone XR: SPECIFICATIILE Comparate

iphone XSiPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au specificatiile comparate pentru a ne putea face o idee cu privire la diferentele care exista intre cele trei telefoane.

iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR SPECIFICATII

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au astazi specificatiile comparate cu cele ale iPhone X pentru a ne putea face o idee cu privire la “magnitudinea” schimbarii oferite de catre compania Apple. iPhone XS este cel mai mic dintre toate cele trei modele, cel mai usor si cu cea mai mica baterie, probabil, avand in vedere ca are si cea mai mica autonomie anuntata de catre compania Apple, diferentele fata de iPhone X fiind in principal pentru procesor si camera.

iPhone XS fata de iPhone XR are un ecran mai mic, OLED in loc de LCD Liquid Retina, dar are o rezolutie mult mai buna, de 2436 x 1125 pixeli fata de 1792 x 838 pixeli, si un ppi de 458, fata de 326. Practic, iPhone XR are ecranul iPhone 8 crescut in diagonala si rezolutie pentru a ramane la limita minima de pixeli per inch astfel incat utilizarea sa sa nu fie problematica, cei de la Apple oferind minimul necesar pentru a oferi o experienta buna.

iPhone XS vs iPhone XS Max vs iPhone XR: SPECIFICATIILE Comparate

iPhone XS iPhone XS Max iPhone XR SPECIFICATII 1

iPhone XS are acelasi chip A12 precum iPhone XR, insa cel de-al doilea ar trebui sa aiba doar 3 GB de memorie RAM, in timp ce primul ar trebui sa aiba 4 GB, ceea ce va conta extrem de mult, si daca aveti iPhone X, sau iPhone 8, stiti asta. iPhone XS este vandut si intr-o versiune cu 512 GB spatiu de stocare, spre deosebire de iPhone XR, rezistenta la apa si praf fiind IP68, in comparatie cu IP67, o schimbare extrem de buna oferita de catre Apple.

iPhone XS este cu 150 de dolari (fara TVA), sau nu mai putin de 300 de euro, mai scump decat iPhone XR, iar aici se va face diferenta la achizitie pentru foarte multa lume, deoarece functiile suplimentare nu merita acesti bani. iPhone XS Max are un ecran si baterie mai mari in comparatie cu iPhone XS, restul specificatiilor trebui sa fie identice, deci fata de iPhone XR este mai bun fara discutie, dar costa cu 400 de euro mai mult, o diferenta uriasa.