Huawei IRONIZEAZA LANSAREA iPhone XS si iPhone XR

Huawei ironizeaza lansarea iPhone XS si iPhone XR si noutatile anuntate de catre compania Apple, promitand sa fie la fel de penibila prin copierea lor mai tarziu.

huawei ironie iphone xs xr

Huawei nu a ratat ocazia de a iesi din umbra Apple cu o serie de ironii la adresa iPhone XS si iPhone XR, telefoanele in urma carora va sta in materie de vanzari, dar pe care nu prea are altceva de facut decat sa le atace. Huawei a publicat pe propriul cont de pe reteaua de socializare Twitter trei teasere pentru seara Huawei MATE 20, dar si ironii la adresa Apple, si a lipsei unor schimbari reale pentru consumatorii care vor cumpara iPhone XS si iPhone XR.

Huawei a facut acelasi lucru cand a fost lansat iPhone X, doar pentru a-l copia cateva luni mai tarziu, pentru ca de ce nu ai face asa ceva cand esti chinez si crezi ca lumea uita cat e de stupid sa copiezi ceva de care-ti bati joc. Acum Huawei e cam pusa la colt de catre Apple cu iPhone XS si iPhone XR, iar asta pentru ca seria Huawei MATE 20 nu doar ca va copia ce exista in iPhone X, dar ar trebui sa aduca si un cititor de amprente in ecran, singura mare inovatie.

Huawei IRONIZEAZA LANSAREA iPhone XS si iPhone XR

Huawei nu are anuntate schimbari importante pentru seria Huawei MATE 20, iar asta pentru ca exista deja camera tripla de la seria Huawei P20, iar “noutatile” in materie de inteligent artificiala nu prea sunt noutati daca vorbesti doar de putere de procesare. Copierea Face ID nu este nici ea o noutate, iar a include mai multe animoji pentru telefoanele Huawei nu este ceva ce va convinge lumea sa nu se uite la iPhone XR, care va fi mai ieftin decat Huawei MATE 20 Pro.

Huawei stie ca va avea probleme cu iPhone XR, care din punctul meu de vedere, ofera un raport pret – calitate foarte bun pentru fanii Apple care sunt in cautare de ceva nou, dar si pentru fanii Android. Huawei a fost penibila anul trecut, anul acesta, si continua sa fie asa, pentru ca mai mult nu stie, dar a invatat de la Samsung ca a ataca si copia Apple este solutia pentru a te face remarcat, iar cu promotii mari la telefoane poti sa-si si cresti serios vanzarile.