Tarile cu cele mai SCUMPE iPhone XS la Lansare

iPhone XS si iPhone XS Max sunt foarte scumpe, insa in anumite tari preturile loc intrec orice imaginatie, sau limita a logicii, Apple percepand preturi foarte mari.

iphone xs scump

iPhone XS si iPhone XS Max vor putea fi precomandate incepand de maine de catre clientii Apple din cateva zeci de tari de pe intreaga planeta, asa ca e util sa aflam si care sunt preturile in diverse regiuni. In aceasta idee, mai jos aveti o comparatie pentru preturile iPhone XS si iPhone XS Max incomparatie cu iPhone X, in cazul telefonului cel mai mare fiind prezentata si versiunea cea mai scumpa pe care o ofera compania Apple in 2018.

iPhone XS este la fel de scump in SUA precum iPhone X, acelasi lucru fiind valabil inclusiv in Japonia, sau Hong Kong, a doua tara avand cea mai mica diferenta in compratie cu SUA. Incepand cu China lucrurile se schimba, iar pretul iPhone XS este fie mai mare, fie mai mic, in functie de tara, in aceasta situatie el fiind cu 45 de dolari mai mare, probabil din cauza fluctuatiei cursului de schimb valutar, ceva de care Apple se plange cam in mod constant.

Tarile cu cele mai SCUMPE iPhone XS la Lansare

iphone xs scump 1

iPhone XS este mai ieftin cu 88 de dolari in Rusia fata de iPhone X, in mod surprinzator, in Marea Britanie pretul scazand cu 13 dolari, in timp ce in polonia acesta este mai mic cu 33 de dolari, iar in Italia cu 27 de dolari. Desigur ca in aceste ultime trei tari pretul de baza este cu minim 223 de dolari mai mare decat cel practicat in SUA, diferenta fiind data inclusiv de catre TVA, care in SUA nu este inclus in pretul de lista al Apple, dar in Europa este.

iPhone XS Max ajunge la pretui de 1971 de dolari in Italia in versiunea cea mai scumpa, cu 422 de dolari mai mult decat in SUA, diferenta fiind uriasa, tot din cauza diferentei de schimb valutar, dar si a TVA-ului. iPhone XS si iPhone XS Max sunt lansate de catre compania Apple inaintea iPhone XR, dar nu in mod neobisnuit, pentru ca lumea va fi mult mai interesata de acel din urma model, asa ca e normal ca acestea doua sa fie puse in distributie primele.