Spotify a CRESCUT Limita de Muzica Descarcata Offline

Spotify a anuntat o crestere pentru limita de muzica pe care utilizatorii o pot descarca pentru ascultare offline, numarul de melodii crescand substantial.

spotify limita muzica offline

Spotify a anuntat in cursul noptii trecute o crestere a numarului de melodii care pot fi descarcate pentru ascultare offline pe dispozitivele noastre conectate la platforma. Pana acum, cei de la Spotify au limitat la 3333 numarul de melodii care pot fi descarcate pe un terminal mobil pentru ascultare offline, insa aceasta cifra a fost crescuta acum la 10.000.

Spotify le permite utilizatorilor sa descarce 10.000 de melodii pe pana la 5 terminale mobile, in loc de 3, ca pana in prezent, deci pot fi descarcate 50.000 de melodii in total. Diferenta este una foarte mare si le permite oamenilor sa poarte cu ei mai multa muzica decat in mod normal, ceva ce foarte multi dintre utilizatorii Spotify au cerut de foarte mult timp.

Spotify a CRESCUT Limita de Muzica Descarcata Offline

Spotify nu a modificat inca limita de 10.000 de melodii pentru biblioteca muzicala personala a utilizatorilor, insa poate ca in viitor si aceasta va fi modificata. Deocamdata cei de la Spotify nu au intentia de a face vreo modificare pentru acest sistem, insa asta nu inseamna ca lucrurile vor ramane asa pentru totdeauna, asa cum nici aceasta schimbare nu era asteptata.

Spotify a fost lansat si in Romania acum cateva luni, deci aceasta modificare este disponibila si pentru utilizatorii din tara noastra, asa cum este si normal, de altfel. Spotify este in momentul de fata cel mai mare serviciu de streaming audio de pe planeta, intrecand cu mult Apple Music, iar dupa cum se prezinta lucrurile, asta nu se va schimba curand.