Dual SIM pentru iPhone XS si iPhone XR in Romania

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au suport dual SIM integrat de catre Apple, insa iata in ce conditii poti folosi tehnologia inclusiv in Romania.

iphone xs xr dual sim romania

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au integrata in premiera compatibilitate dual SIM pentru utilizatorii care sunt interesati sa foloseasca doua cartele de telefonie mobila cu oricare dintre telefoane. Apple a ales sa ofere compatibilitate dual SIM pentru iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR prin doua metode, una care implica integrarea eSIM in telefoane, si o a doua care permite introducerea a doua cartele fizice in telefoanele clientilor.

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au toate aceeasi functionalitate privind dual SIM, si voi face referire doar la primul dintre ele de acum incolo pentru ca lucrurile sa fie mult mai simple. In aceasta idee, in China iPhone XS permite folosirea dual SIM prin introducerea a doua cartele in telefoane, insa in restul lumii functionalitatea este oferita prin combinarea dintre eSIM si o cartela SIM fizica, iar asa lucrurile devin mult mai complicate, din pacate.

Dual Sim pentru iPhone XS si iPhone XR in Romania

iPhone XS nu va avea compatibilitate dual SIM in Romania in momentul lansarii, si cel mai probabil nici la cateva luni mai tarziu, asa ca este bine sa nu va cumparati telefonul gandindu-va ca veti primi asta. Compania Apple a listat grupurile Vodafone si Deutsche Telekom printre cele care vor oferi suport dual SIM pentru iPhone XS, insa e vorba despre diverse tari din Europa, si alte zone de pe glob, nu si cele din Romania, asa ca nu va asteptati la asta.

iPhone XS este fix in situatia in care Apple Watch 3 4G este de un an, operatorii din Romania neavand vreo intentie de a oferi suport eSIM pentru acest produs, asa ca de aia nu vom avea nici dual SIM disponibil. Singura solutie pentru a folosi un iPhone XS cu dual SIM in Romania implica achizitia unuia dintre modelele vandute in China, insa e posibil ca tot ceea ce cumparati de acolo sa nu fie compatibil cu toate retelele de telefonie mobila din Romania.