iPhone XS la eMAG: CAND il poti PRECOMANDA

iPhone XS si iPhone XS Max la eMAG vor fi disponibile pentru precomanda, iata cand va lansa magazinul online telefoanele in Romania si cand le vei putea cumpara.

iphone xs emag precomanda

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate si de catre eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, desi deocamdata nu exista vreo informatie oficial cu privire la precomenzile care vor fi oferite de catre magazin. In ciuda acestui lucru, eMAG este unul dintre cei mai importanti parteneri Apple din Romania, cu vanzari foarte mari pentru iPhone, asa ca iPhone XS si iPhone XS Max vor fi disponibile pentru precomanda inclusiv in acest magazin, iar acum va puteti preinscrie in aceasta pagina pentru achizitie.

eMAG va lansa precomenzile pentru iPhone XS si iPhone XS Max in aceeasi zi cu restul magazinelor care sunt partenere ale companiei Apple, iar asta pentru ca asa se intampla in mod normal cu lansarea oricarui produs. Cei de la eMAG sunt parteneri ai companiei Apple, deci trebuie sa respecte anumite reguli, asa ca nu deschid precomenzile iPhone XS si iPhone XS Max mai repede, precum faceau in alti ani cu alte modele, ci respecta deciziile Apple.

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi disponibile pentru precomanda la eMAG incepand cu data de 21 septembrie, cea la care compania Apple a decis ca trebuie sa fie oferite precomenzi pentru noile telefoane in Romania. In fiecare an de cand a devenit partener oficial al Apple, eMAG a respectat cerintele americanilor cu privire la deschiderea precomenzilor pentru produse noi, iar cu iPhone XS si iPhone XS Max lucrurile nu vor fi diferite.

iPhone XS la eMAG: CAND il poti PRECOMANDA

eMAG va deschide precomenzile pentru iPhone XS si iPhone XS Max la ora 00:00 a zilei de 21 septembrie, deci exact la miezul noptii, asa ca il veti putea precomanda din acel moment, pentru a astepta lansarea. Conform companiei Apple, lansarea iPhone XS si iPhone XS Max va avea loc in ziua de 28 septembrie in Romania, deci eMAG va incepe atunci sa livreze primele unitati catre clienti, si va avea modele expuse pentru testare in showroom-uri.

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi livrate de catre cei de la eMAG incepand cu ziua de 28 septembrie in toata Romania, astfel ca daca locuiti in Bucuresti il veti primi in acea zi, dar in alte zone abia de sambata. Din pacate Apple interzice livrarea produselor mai devreme de ziua de 28 septembrie, asa ca daca eMAG va fi generoasa, le va trimite in alte orase de joi, dar e putin probabil ca iPhone XS si iPhone XS Max sa ajunga mai devreme decat trebuie.

eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, deci va avea stocuri generoase de telfeoane iPhone XS si iPhone XS Max, insa chiar si asa, va exista cerere foarte mare, asa ca trebuie sa fiti rapizi. Pentru a fi siguri ca prindeti un iPhone XS si iPhone XS Max chiar in ziua lansarii la eMAG, e recomandabil sa fiti extrem de vigilenti si rapizi dupa ce se deschid precomenzile, altfel riscati sa nu primiti telefonul chiar in ziua lansarii in Romania.