Prima Pagina iPhone XS iPhone XS si iPhone XR: Tarile cu Suport eSIM pentru dual SIM

iPhone XS si iPhone XR: Tarile cu Suport eSIM pentru dual SIM

iPhone XS si iPhone XR au dual SIM integrat de catre Apple, dar sistemul e legat de tehnologia eSIM, si iata tarile in care ea este oferita de catre operatori.

0

iphone xs dual sim xr tari

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au implementat suport dual SIM de catre compania Apple, si v-am mai spus ca tehnologia e oferita atat cu eSIM, cat si cu folosirea a doua cartele intr-un telefon. Cum a doua optiune e limitata doar pentru China, cei care vor cumpara iPhone XS si iPhone XR in alte tari, vor fi obligati sa astepte ca suportul pentru eSIM sa fie implementat de catre operatorii de telefonie mobila, iar asteptarea va fi lunga.

iPhone XS si iPhone XR nu vor avea tehnologia dual SIM disponibila chiar din momentul lansarii, ci printr-o actualizare ce urmeaza sa fie oferita in iOS 12, dupa ce operatorii vor implementa suport pentru telefoane. Problema este ca in momentul de fata doar in 10 tari exista operatori cu suport pentru eSIM, deci iPhone XS si iPhone XR ar putea avea dual SIM intial in : Austria, Canada, Croatia, Cehia, Germania, India, Marea Britanie, Spania, SUA, Ungaria.

iPhone XS si iPhone XR: Tarile cu Suport eSIM pentru dual SIM

iPhone XS si iPhone XR ar putea avea suport dual SIM in cateva, sau toate, tarile listate mai sus, atunci cand Apple il va oferi, insa interes foarte mare pentru functionalitate exista in cu totul alte tari. Conform celor de la IDC, cei mai multi utilizatori ai tehnologiei dual SIM sunt in India, Filipine, China, Indonezia, Marea Britanie, si SUA, iar dintre cele 10, doar 3 au foarte multi oameni care chiar vor folosi tehnologia pe iPhone XS si iPhone XR.

iPhone XS si iPhone XR au suport dual SIM implementat de catre Apple in principal pentru a creste vanzarile in China si India, iar pentru prima a fost aleasa o solutie speciala doar pentru a oferi tehnologia. Restul tarilor sunt mai putin importante si n-ar fi avut dual SIM daca Apple nu avea nevoie de China si India, iar in Romania nu cred ca iPhone XS si iPhone XR vor fi primele telefoane Apple care vor oferi aceasta tehnologie pentru clienti.

Articolul anteriorApple Store Online Inchis pentru Precomenzile iPhone XS si Apple Watch 4
Urmatorul articoliPhone XS la eMAG: CAND il poti PRECOMANDA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.