Orange Romania are pe 16 Septembrie NOI Reduceri la Telefoane

Orange Romania continua pe 16 septembrie seria ofertelor foarte bune pe care le are pentru telefoanele mobile pe care le vinde in magazinul online din Romania.

Orange Romania 16 Septembrie Reduceri Telefoane

Orange desfasoara pe 16 septembrie o campanie foarte interesanta de reduceri care le permite clientilor sa cumpere telefoane, accesorii, si alte gadget-uri din magazinul online profitand de reduceri bazate pe temperatura de afara. Cei de la Orange au in aceasta pagina toate reducerile care sunt oferite astazi, dar si procentul de reducere oferita pentru pretul produselor in functie de temperatura care este inregistrata in diverse regiuni din Romania in fiecare zi.

Orange le permite clientilor sa voteze care regiune din tara va avea temperaturile cele mai mari in urmatoarea saptamana, iar in functie de voturi, si temperatura, aplica reducerile pentru telefoane, accesorii, si alte produse. Orange a mai oferit in trecut campanii de reduceri pentru telefoane si accesorii bazate pe temperatura din tara, insa acum le permite clientilor sa aleaga zonele in care urmaeza sa se inregistreze temperaturile cele mai mari in tara.

Orange Romania are pe 16 Septembrie NOI Reduceri la Telefoane

Orange listeaza toate regiunile tarii, iar oricine poate vota in care se va inregistra temperatura cea mai mare, iar orice depaseste 20 de grade inseamna un punct procentual de reducere la comanda facuta de catre client. In aceasta pagina sunt listate toate telefoanele, accesoriile si restul gadget-urilor inteligente pe care oricine le poate cumpara la reducere, iar separat de procentul oferit in functie de temperatura, Orange ofera inca 3% reducere daca plasam comanda din zona votata.

Orange are foarte multe modele de telefoane mobile in cadrul magazinului online, dar si mult mai multe accesorii pentru ele, inclusiv talbete si alte gadget-uri inteligente, chiar si pentru protejarea caselor in care traim. Reducerile pe care Orange le ofera in aceasta perioada, in functie de temperatura, se aplica pentru toate produsele care sunt listate in cadrul magazinului online, asa ca trebuie doar sa alegeti ziua potrivita pentru comanda, si produsul pe care doriti sa il cumparati de la operator.