CAND se LANSEAZA iOS 12 pe iPhone si iPad ?

Cand se lanseaza iOS 12 pe iPhone, iPad si iPod Touch a fost anuntat de catre Apple, iata data la care vei putea actualiza iDevice-urile tale cu noua versiune.

cand lanseaza ios 12 iphone ipad

Cand se lanseaza iOS 12 pe iPhone si iPad este o intrebare pe care multi utilizatori de iDevice-uri si-o pun daca nu au vazut conferinta pentru prezentarea iPhone XS, iPhone XS Max si Apple Watch 4, dar nu si cei care au citit articolul meu legat de eveniment. Conform celor de la Apple, lansarea iOS 12 pe iPhone si iPad va avea loc pe data de 17 septembrie, adica maine, si nu miercuri, asa cum crezusem initial, in baza strategiei din anii trecuti.

iOS 12 este lansat pe 17 septembrie, cu 4 zile inainte ca iPhone XS si iPhone XS Max sa ajunga in magazine, in contrast cu ceea ce se intampla in anii trecuti, cand lansarea ea programata cu 2 zile inaintea vanzarii telefoanelor. Anul trecut Apple a crescut aceasta perioada la 3 zile, iar anul acesta la 4 zile, probabil pentru a mai rezolva problemele iOS 12 care sunt descoperite inainte ca iPhone XS si iPhone XS Max sa fie efectiv livrate si lansate.

CAND se LANSEAZA iOS 12 pe iPhone si iPad ?

Cand se lanseaza iOS 12 conteaza foarte multi pentru toti clientii care au iPhone si iPad, nu doar pentru cei cu iPhone XS si iPhone XS Max, asa ca miercuri cei de la Apple au lansat deja versiunea GM. Aceasta versiune GM este practic ea finala a iOS 12, ea fiind lansata inaintea versiunii publice pentru ca dezvoltatorii de aplicatii, si utilizatorii din programul public beta sa o poata testa si descoperi eventuale probleme de functionare.

iOS 12 va fi lansat pe data de 17 septembrie in intreaga lume, pentru toti cei care au iPhone si iPad compatibile cu aceasta versiune a sistemului de operare, adica mai toate cele care pot rula si iOS 11. Mai multe detalii privind iOS 12, si cum va puteti pregati pentru lansarea sistemului de operare, va voi oferi in cursul zilei de maine, asa ca veti fi pregatiti din timp in legatura cu aparitia sistemului de operare pentru iDevice-urile americanilor.