iOS 12 Merita Instalat pe iPhone si iPad ?

iOS 12 merita instalat pe iPhone si iPad ? Raspunsul la aceasta intrebare il ai in articol inainte de a te gandi sa instalezi actualizarea majora lansata de Apple.

ios 12 merita instalat

iOS 12 a fost lansat noaptea trecuta de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, iar daca inca nu v-ati hotarat daca actualizarea merita instalata, sau nu, atunci poate ca acest articol va va ajuta.  iOS 12 este una dintre cele mai bune versiuni ale sistemului de operare iOS lansata pana acum, in opinia mea, actualizarea putand fi caracterizata foarte usor in doar trei cuvinte simple: performante, stabilitate si autonomie.

iOS 12 are performante cel putin la fel de bune precum cele ale  iOS 11, iar asta spune foarte multe despre modul in care compania Apple a gandit aceasta actualizare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch. De la pornire si pana la rularea aplciatiilor in iOS 12, compania Apple a reusit sa faca optimizari care mentin performantele bune ale terminalelor sale inclusiv in aceasta actualizare majora, aceasta fiind prima oara cand ele nu scad dupa un update atat de important.

iOS 12 Merita Instalat pe iPhone si iPad ?

iOS 12 este deasemenea si mult mai stabil decat iOS 11, sau celelalte versiuni lansate in ultimii 4 – 5 ani de catre compania Apple, acesta fiind un alt punct de uimire, avand in vedere ceea ce s-a intamplat in trecut. iOS 12 are mai putine probleme decat versiunile anterioare lansate in toamna de catre cei de la Apple, majoritatea oamenilor care au facut actualizarea laudandu-i pe inginerii celor din Cupertino pentru modul in care au reusit sa rezolve multe dintre problemele de functionare.

iOS 12 are, cel putin in cazul meu, un mare plus si pentru autonomia bateriei, iPhone X functionand acum pentru o perioada aproape la fel de lunga de timp precum in ziua in care l-am cumparat. Autonomia bateriei incepuse sa fie foarte proasta in iOS 11, a fost groaznica in unele versiuni beta ale iOS 12, insa in versiunea finala a iOS 12 s-a imbunatatit semnificativ, unele teste facute pe alte modele aratand totusi un regres substantial pentru autonomie.

iOS 12 merita instalat, din punctul meu de vedere, pe iPhone, iPad, si iPod Touch.