iOS 12.1 Beta a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.1 beta a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone, iPad, si iPod Touch, noua versiune putand fi instalata chiar dina cest moment pe terminale.

iOS 12.1 Beta

iOS 12.1 beta a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, versiunea fiind oferita la doar o zi distanta de versiunea finala a iOS 12. Vorbim despre prima versiune beta a unei actualizari care ar trebui sa fie lansata peste cam vreo luna, iOS 12.1 beta urmand a aduce unele noutati interesante pentru utilizatorii din lumea intreaga.

iOS 12.1 beta este oferit incepand de astazi pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS, compania Apple urmand a lansa in curand si o versiune public beta a sa. Dezvoltatorii pot face instalarea pentru a testa noutatile pe care iOS 12.1 le va aduce pentru toata lumea, compania Apple urmand a publica si o lista cu noutatile pe care le va oferi.

iOS 12.1 Beta a fost LANSAT pe iPhone si iPad

iOS 12.1 beta este oferit de catre compania Apple impreuna cu primele versiuni beta ale watchOS 5.1, sau tvOS 12.1, noutatile pentru acestea urmand a fi anuntat deasemenea mai tarziu. Printre noutatile care ar urma sa fie testate s-ar putea numara suportul pentru dual-SIM in iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR, apeluri FaceTime in grup, sau functie pentru electrocardiograme.

iOS 12.1 beta ar trebui sa poata fi instalat folosind profilul disponibil pana acum pentru iOS 12, insa daca instalarea nu va functiona, atunci va trebui sa descarcati un profil nou din contul vostru de dezvoltator.

1 COMENTARIU