Functia SECRETA din iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone XS si iPhone XS Max au o functie secreta implementata de catre compania Apple, ea fiind descoperita recent, si oferind ceva ce pana acum parea imposibil.

iphone xs functie secreta

iPhone XS si iPhone XS Max au o functie secreta integrata de catre compania Apple, care nu a fost explicata de catre americani in conferinta pentru prezentarea noilor modele de telefoane de saptamana trecuta. Aceasta noua functie din seria iPhone XS a fost integrata de catre compania Apple special pentru cei care folosesc tehnologia NFC cu propriile dispozitive, ea fiind foarte importanta, si surprinzatoare pentru o companie care a ignorat cu desavarsire acest standard.

iPhone XS si iPhone XS Max au implementata de catre compania Apple o functie speciala numita Express Card, ea permitand folosirea NFC-ului din telefoane chiar si cand acestea sunt inchise dupa ce au ramas fara energie in baterie. Folosind aceasta functionalitate, seria iPhone XS si iPhone XR vor putea efectua diverse tranzactii NFC fara a fi necesara autentificarea prin iOS, insa aici nu vorbim despre plati mobile, ci despre lucruril mult mai simple.

Functia SECRETA din iPhone XS si iPhone XS Max

iPhone XS si iPhone XS Max au implementata aceasta functionalitate pentru situatiile in care utilizatorii au nevoie sa se autentifice pentru mijloacele de transport in comun, sau pentru a intra in campusurile universitare. Vorbim despre o functie bazata pe un standard special, si disponibila doar in locatiile unde exista suport pentru ceva numit Express Card, acolo iPhone XS si iPhone XS Max urmand a fi utile chiar daca nu sunt pornite pentru ca nu au energie in baterie.

“If iOS isn’t running because iPhone needs to be charged, there may still be enough power in the battery to support Express Card transactions. Supported iPhone devices automatically support this feature with a transit card designated as the Express Transit card [and] student ID cards with Express Mode turned on. The NFC controller performs express card transactions under the same conditions as when iOS is running, except that transactions are indicated with only haptic notification.”

iPhone XS si iPhone XS Max au integrat acest suport deocamdata doar in Japonia si China de catre compania Apple, unde este folosit standardul Express Card prin NFC pentru acces la transportul in comun, si unele universitati. Teoretic, suportul ar trebui sa fie disponibil pentru iPhone XS si iPhone XS Max inclusiv in alte tari, dar totul depinde de modul in care urmeaza sa fie implementat el de catre compania Apple, sau de alte companii interesate, ceva ce s-ar putea sa nu se intample.