Samsung GALAXY X: MAREA DEZAMAGIRE a Ecranului

Samsung GALAXY X are o mare dezamagire anuntata pentru noul ecran pliabil, compania Samsung neavand vreo solutie din cauza schimbarii majore pe care o va face.

Samsung GALAXY X DEZAMAGIRE Ecran

Samsung GALAXY X este telefonul pliabil pe care compania Samsung vrea sa-l lanseze pe piata pentru utilizatorii din lumea intreaga, el fiind de ceva vreme in dezvoltare, iar in curand urmeaza sa fie prezentat in mod oficial. Samsung GALAXY X este primul smartphone pliabil pe care compania coreeana vrea sa il lanseze, iar de la el exista asteptari extrem de mari, totul pentru ca pana acum presedintele diviziei mobile l-a laudat foarte mult.

Samsung GALAXY X are ecranul ca piesa centrala a noutatilor, unul OLED pliabil fiind pregatit, insa se pare ca va exista si o mica/mare problema pentru aceasta componenta foarte greu de produs, de altfel. Conform unor informatii aparute astazi, Samsung GALAXY X urmeaza sa aiba un ecran pliabil care nu este protejat cu Gorilla Glass impotriva loviturilor, ci de un material dezvoltat de catre o companie numita Sumitomo Chemical, din Japonia.

Samsung GALAXY X: MAREA DEZAMAGIRE a Ecranului

Samsung GALAXY X va avea ecranul protejat de un material care este inferior celui Gorilla Glass, insa faptul ca este flexibil reprezinta motivul pentru care a fost ales de catre compania coreeana, el avand deasemenea o rezistenta crescuta la caldura excesiva. Producatorii Gorilla Glass le-au oferit celor de la Samsung panouri flexibile de protectie pentru ecranul Samsung GALAXY X, insa testele nu i-au convins pe coreeni, asa ca au decis sa nu se foloseasca de ele.

“Sumitomo Chemical will supply transparent polyimide (PI), a core material for Samsung Electronics’ foldable smartphones. Samsung Electronics has confirmed Sumitomo Chemical as a supplier of transparent double-layered PI. Samsung’s first smart phone will be released in November and early next year. A transparent PI is a cover window that protects the display.”

Samsung GALAXY X nu a intrat inca in productie, iar compania aleasa de catre cei de la Samsung pentru a fabrica acest material inca lucreaza la imbunatatirea sa inainte de a fi integrat in noul model de smartphone. Avand in vedere toate aceste probleme, va fi interesant de vazut ce anume urmeaza sa integreze cei de la Samsung in viitoarele modele de telefoane din seria Samsung GALAXY X, ecranul fiind extrem de important, si trebuie protejat.