Xiaomi isi BATE JOC de Clienti pentru ca Poate

XIaomi isi bate joc de clientii sai cu o schimbare facuta pentru telefoanele care ruleaza Android, compania chinezeasca facand asta pentru ca nu-i pasa de clienti.

xiaomi reclame setari android

Xiaomi este una dintre companiile chinezesti care a avut succes foarte mare in ultimii ani dupa ce a ales sa copieze Apple, si sa lanseze clone ieftine ale iPhone, care sunt cumparate de chinezii care n-au bani de altceva. Xiaomi e recunoscuta pentru faptul ca isi cam bate joc de clienti, iar astazi avem o noua dovada a faptului ca acumpra un telefon de la chinezi e o idee proasta, dar cei care nu au bani, nu prea au alte optiuni in acest moment.

Xiaomi a luat decizia de a extinde locurile din Android in care afiseaza reclame, compania fiind acuzata in trecut ca afiseaza reclame in interfata MIUI acolo unde ele n-ar trebui sa apara, dar putin i-a pasat. Atat de putin, incat acum telefoanele Xiaomi afiseaza reclame in aplicatia de setari pentru Android, da ati citit bine, in aplicatia de setari, nu doar in LockScreen, HomeScreen, si aplicatii proprii, ci inclusiv in aplicatia de setari a sistemului de operare Android.

Xiaomi isi BATE JOC de Clienti pentru ca Poate

xiaomi reclame setari android 1

Xiaomi este una dintre putinele companii care afiseaza reclame in sistemul de operare Android pentru a compensa faptul ca vinde telefoanele la preturi foarte mici, iar asa se explica si de ce sunt produsele atat de ieftine. Cei de la Xiaomi nu par interesati sa le scoata, explicandu-le oamenilor ca sunt implementate intr-un mod incat sa nu impiedice folosirea functiilor aplicatiilor, si a telefoanelor, dar lumea nu e interesata decat ca ele sa dispara.

Xiaomi permite totusi dezactivarea unora dintre reclame, cel putin din unele aplicatii, insa in mod standard ele sunt vizibile pentru toti utilizatorii atunci cand isi folosesc telefoanele, si pana la dezactivarea partiala a lor. Chiar si cu aceasta optiune, Xiaomi demonstreaza doar ca e o companie pentru care experienta de utilizare e la fel de importanta precum imbunatatirea vietii romanilor pentru politicienii din Romania, iar cu asta cred ca am spus tot.