Xiaomi IRONIZEAZA iPhone XS pentru Pretul MARE

Xiaomi ironizeaza iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR din cauza pretului foarte mare stabilit de catre compania Apple pentru noile telefoane mobile.

Xiaomi IRONIZEAZA iPhone XS Pret

Xiaomi este compania cunoscuta in intreaga lume pentru faptul ca a copiat Apple de la modul in care sunt organizate conferintele, si pana la modul in care sunt gandite produsele pe care le vinde. Presedintele Xiaomi a fost numit “Steve Jobs-ul Chinei” pentru succesul pe care l-a avut cu compania pe care a fondat-o, insa  continua in 2018 sa copieze Apple, chinezii cersind atentia lumii intregi cu o noua oferta menita sa ironizeze compania Apple.

Xiaomi ironizeaza pretul foarte mare al telefoanelor iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR cu oferte pentru pachete care contin propriile produse, ele avand acelasi pret ca noile telefoane ale companiei Apple. Mai exact, Xiaomi vrea sa arate cate dintre produsele sale pot fi cumparate la pretul cerut de catre compania Apple pentru un iPhone XS, iPhone XS Max, sau iPhone XR.

Xiaomi IRONIZEAZA iPhone XS pentru Pretul MARE

Xiaomi IRONIZEAZA iPhone XS Pret 1

Xiaomi a creat pachete de produse care contin un telefon, un laptop, o bratara de fitness si o pereche de casti, fiecare pachet avand un pret identic cu cel al iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR. Xiaomi a creat trei pachete pentru a acoperi fiecare pret pentru noile modele de telefoane Apple, iar asa arata cat de ieftine sunt produsele lor, si cate pot cumpara clientii la aceeasi bani, desi experienta de care au parte, in final, este complet diferita.

Xiaomi ofera telefoane Mi 8 SE, Mi MIX 2S, sau Mi 8 impreuna cu Mi Notebook Air, Mi Notebook Pro si Mi Band 3 in pachete, iar nu pot sa ma mir ca nu exista un Mi Watch pentru completa lista produselor copiate de la Apple. Lasand la o parte faptul ca Xiaomi nu e in stare sa faca nimic altceva decat sa copieze, nu trebuie trecut cu vederea faptul ca iPhone XS si iPhone XS Max sunt foarte scumpe, si ca multe alte produse pot fi luate in acei bani.