iOS 12.1 beta – Noutatile IMPORTANTE pe iPhone si iPad

iOS 12.1 beta are prezentate cele mai importante noutati pentru iPhone si iPad intr-un clip video care detaliaza schimbarile serioase facute de catre Apple.

ios 12.1 beta noutati

iOS 12.1 beta a fost lansat de catre compania Apple pe iPhone, iPad, si iPod Touch, compania americana grabindu-se sa testeze noi functii pentru utilizatorii din lumea intreaga. Prima functie impotanta descoperita in iOS 12.1 beta este cea pentru apeluri FaceTime in grup, Apple reintroducand-o dupa ce a decis sa o elimine din versiunea initiala a iOS 12.

iOS 12.1 beta vine deasemenea cu suport Face ID pentru deblocarea si in modul landscape, adica atunci cand dispozitivul este inclinat, schimbarea fiind integrata in principal pentru iPad. Apple implementeaza acest tip de suport pentru Face ID deoarece utilizatorii iPad folosesc produsele si in mod inclinat, iar asta inseamna ca pe iPhone ea functia nu va ajunge.

iOS 12.1 beta – Noutatile IMPORTANTE pe iPhone si iPad

iOS 12.1 beta are deasemenea implementat suport pentru ecrane externe, la care tabletele iPad s-ar putea conecta prin intermediul unui cablu USB-C, nu prin Lightning HDMi. Deasemenea in iOS 12.1 beta a fost descoperit cod care sugereaza ca Apple ar putea transcrie mesajele vocale din iMessage pentru a le avea disponibile si in format text, la nevoie.

iOS 12.1 beta are noutati si pentru suportul gamepad-urilor, iar acel cod care blocheaza orice iPhone ramane in continuare activ in sistemul de operare al companiei Apple in continuare. iOS 12.1 beta a fost lansat acum, insa versiunea finala va ajunge la utilizatori abia undeva prin octombrie, asa ca mai avem destul de asteptat pana la aparitia sa oficiala.