Apple si-a DESCHIS OFICIAL o Firma in ROMANIA

Apple si-a deschis propria firma in Romania in cursul acestei veri, Apple Sales este reprezentanta din tara, si iata care sunt planurile americanilor in tara.

apple firma romania

Apple si-a deschis propria firma in Romania in anul 2018, compaina americana facand, se pare, primul pas pentru intrarea pe piata locala, cel mai probabil pentru a incepe sa-si vanda in mod oficial produsele in tara noastra. Apple Sales Romania SRL este denumirea firmei infiintata de catre compania Apple in Romania, iar in cadrul sau sunt actionari Apple Distribution International și Apple Sales Ireland, deci intentiile celor din Cupertino sunt cat se poate de clare.

Apple l-a desemnat administrator al acestei firme pe Peter Denwood ,unul dintre managerii echipei de juristi din cadrul companiei, iar in baza a ceea ce vedem acum, se pare ca se pregateste intrarea oficiala pe piata din Romania. Ambele companii care sunt actionare la firma din Romania a celor de la Apple sunt folosite pentru a vinde produsele americanilor in Europa, si a extrage profitul pentru a plati impozite mici, asa ca ne putem astepta la deschiderea unui Apple Store Online.

Apple si-a DESCHIS OFICIAL o Firma in ROMANIA

apple firma romania 1

Apple nu are vreun Apple Store deschis in Europa de Est in momentul de fata, dar re Apple Store Online in Ungaria, cel mai apropiat de Romania, cele mai apropiate magazine fizice fiind in Austria, si Turcia. Apple are un magazin online in Ungaria de cativa ani, si inca nu s-a hotarat sa faca un magazin fizic acolo, asa ca va puteti imaginea cum ar urma sa decurga si la noi lucrurile in urmatorii ani, inainte ca vreo miscare sa fie facuta in mod oficial.

Apple ar putea deschide propriul Apple Store Online in Romania peste minim 1 an, daca isi doreste cu adevarat asta, sau nu cumva a facut firma in Romania doar pentru a putea extrage mai usor banii din vanzari. Indiferent de situatie, nu m-as astepta ca un Apple Store fizic sa fie deschis in Romania pana cel mai devreme in 2021, totul depinzand de vanzarile pe care le genereaza compania Apple pentru produsele pe care le vinde in tara.

Articolul precedentiOS 12.1 beta – Noutatile IMPORTANTE pe iPhone si iPad
Articolul următoriOS 12.1 CONFIRMA CAND se va Lansa iPad Pro 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.