Sygic si-a LANSAT Hartile si in Limba ROMANA

Sygic a anuntat in cursul zilei de ieri faptul ca hartile din platforma sunt disponibile acum inclusiv in limba romana, iata unde le gasesti, si cum le poti folosi.

Sygic Harti ROMANA

Sygic, unul dintre cei mai mari furnizori de solutii de navigatie prin GPS, a anuntat in cursul zilei de ieri ca hartile sale online sunt disponibile pentru romani inclusiv in limba romana, intr-un final. Sygic Maps este solutia online pe care compania Sygic o ofera pentru cei intereati sa consulte platforma companiei, ea avand informatii destul de detaliate pentru tara noastra, cu multe puncte de interes listate pentru multe orase din Romania.

Sygic spune ca atat punctele de internes sunt traduse acum in limba romana, cat si planificatorul pentru navigare ghidata pentru diverse locatii, deci ar trebui sa fie mult mai usor de utilizat de catre oameni. Mai mult decat atat, cei de la Sygic si-au actualizat inclusiv aplicatiile pentru iPhone si Android si au inclus suport pentru limba romana, itinerariile de calatorie fiind deasemenea disponibile in limba romana, asa cum trebuia facut de mult timp.

Sygic si-a LANSAT Hartile si in Limba ROMANA

Sygic Harti ROMANA 1

Sygic are hartile integrate in foarte multe aplicatii pentru telefoane mobile, astfel ca e foarte posibil sa le intalniti schimbarile nu doar in aplicatiile lor proprii, ci si incele ale companiilor care se folosesc de infrastructura sa. Spre deosebire de Google Maps, in cazul Sygic nu am gasit in Romania informatii in timp real despre trafic, asa ca daca nu exista, atunci sistemul in sine e inutil, iar daca exista, atunci ar fi bine sa le folositi impreuna cu platforma.

„Atât pentru aplicațiile pentru telefonul mobil cât și pentru website limba este configurată automat pe baza setărilor de limbă prestabilite ale telefonului și respectiv ale browser-ului. În plus, pe lângă traducerea interfeței grafice, am tradus și descrierile celor mai importante obiective.”

Sygic este o platforma extrem de folosita la nivel global multumita acuratetii hartilor pe care le ofera, dar si a multitudinii de puncte de interes care sunt disponibile pentru cei ce le utilizeaza. Hartile Sygic sunt deasemenea incluse si in multe dispozitive de navigatie prin GPS, insa acolo va fi nevoie de o actualizare a hartilor pentru a integra si suportul pentru limba romana, asa ca va trebui sa consultati website-ul producatorului pentru a beneficia de aceasta schimbare.

Sygic va avea deasemenea integrare pentru CarPlay in iOS 12, insa deocamdata nu se stie cam pe cand.