Waze si Sygic Confirma Integrarea in CarPlay in iOS 12

Waze si Sygic au confirmat in mod oficial faptul ca vor oferi suport penru CarPlay incepand cu iOS 12, aplicatiile fiind in sfarsit disponibile in masini.

Waze Sygic Integrarea CarPlay iOS 12

Waze si Sygic au confirmat oficial faptul ca in CarPlay pentru iOS 12 vor avea aplicatiile disponibile pentu clientii din lumea intreaga, o schimbare asteptata de foarte multa lume. Stiam inca din 4 iunie ca Waze si Google maps urmeaza sa fie disponibile pentru CarPlay in iOS 12, insa acestea au fost doar doua exemple de aplicatii care urmeaza sa fie oferite.

Waze este cea mai populara aplicatie de navigare ghidata cu informatii despre trafic in timp real, cel putin pentru Romania, iar Sygic este foarte populara la nivel international. Integrarea ambelor aplicatii in CarPlay incepand cu iOS 12 este doar un punct de plecare pentru alti producatori, care isi pot oferi software-ul pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Waze si Sygic Confirma Integrarea in CarPlay in iOS 12

Integrarea Waze si Sygic in CarPlay pentru iOS 12 le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a scapa de stresul concentrarii la telefon pentru a urma indicatiile aplicatiilor atunci cand conduc. CarPlay este un sistem integrat in navigatia masinii, informatile aplicatiilor fiind mult mai usor de urmarit acolo, mai ales daca ele sunt preluate si de HUD-urile automobilelor.

iOS 12 va fi lansat in septembrie de catre compania Apple, iar pana atunci nu trebuie sa va asteptati ca aceasta integrare sa fie implementata, doarece e imposibil. Abia dupa lansarea iOS 12 vom avea disponibile aceste servicii din partea aplicatiilor Wze, Sygic, Google Maps, si a altora, asa ca trebuie sa avem si foarte multa rabdare cu ele.