Prima Pagina iOS 12 iOS 12.1 CONFIRMA CAND se va Lansa iPad Pro 2018

iOS 12.1 CONFIRMA CAND se va Lansa iPad Pro 2018

iOS 12.1 confirma in mod oficial cand urmeaza sa fie lansate noile modele de tablete din seria iPad Pro 2018, compania Apple dezvalindu-si oficial planurile.

0

iOS 12.1 iPad Pro 2018

iOS 12.1 a fost lansat in prima versiune beta noaptea trecuta de catre compania Apple, iar in cadrul noii versiuni a sistemului de operare pentru iDevice-uri a fost confirmata lansarea iPad Pro 2018. Mai exact, codul sursa al iOS 12.1 contine referinte cu privire la iPad2018Fall, confirmand practic faptul ca noua serie de tablete va fi lansata in toamna.

iPad Pro 2018 avea anuntata luna octombrie ca posibila pentru lansarea oficial, iar aceste referinte nu fac altceva decat sa confirme faptul ca Apple intentioneaza intr-adevar sa le prezinte atunci. Apple a anuntat deja seria iPhone XS si iPhone XR in septembrie, iar noile modele de tablete iPad Pro 2018 nu mai au cand sa fie prezentate oficial de catre compania Apple decat in luna octombrie.

iOS 12.1 CONFIRMA CAND se va Lansa iPad Pro 2018

iOS 12.1 iPad Pro 2018 1

iOS 12.1 are implementat si suport pentru utilizarea Face ID in modul landscape, adica atunci cand tabletele sunt inclinate si camera TrueDepth va fi in partea laterala a noastra. Apple implementeaza acest suport in premiera pentru iOS 12, iar asta pentru ca in cazul telefoanelor iPhone nu exista ceva similar oferit de catre americani, si probabil nici nu va fi.

iOS 12.1 va fi lansat mai mult ca sigur abia impreuna cu noile modele ale tabletelor iPad Pro 2018, iar asta s-ar putea intampla undeva pe la jumatatea lunii octombrie. Apple a stabilit ca iPhone XR va fi lansat pe 26 octombrie, deci ar putea decide sa lanseze noile modele ale iPad Pro 2018 in acelasi timp cu telefonul, sau poate cu putin timp inaintea sa.

Articolul anteriorApple si-a DESCHIS OFICIAL o Firma in ROMANIA
Urmatorul articolSygic si-a LANSAT Hartile si in Limba ROMANA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.