ATENTIE! WhatsApp va fi BLOCATA pe Aceste Telefoane

WhatsApp a fost recent modificata si trebuie sa fii foarte atent la schimbarea facuta deoarece aplicatia va fi blocata pe anumita modele de telefoane mobile.

WhatsApp BLOCATA Telefoane

WhatsApp a facut recent o schimbare extrem de importanta care va bloca aplicatia pe anumite modele de telefoane, compania americana pregatindu-se sa lase unii utilizatori fara acces la platforma sa. Mai exact, versiunea cea mai recenta a aplicatiei WhatsApp, adica cea 2.18.90, nu mai poate fi instalta decat pe terminalele iPhone care au macar iOS 8 instalat de catre utilizatori, telefoanele care au versiuni mai vechi neputand face instalarea de acum incolo.

WhatsApp anuntase ca va bloca posibilitatea de a mai actualiza aplicatia pe telefoanele iPhone care ruleaza iOS 7, sau o versiune mai veche a sistemului de operare, iar acest lucru s-a intamplat luna aceasta. Toti utilizatorii de telefoane iPhone care inca mai ruleaza iOS 7, sau o versiune mai veche, vor fi obligati sa foloseasca respectiva versiune a aplicatiei WhatsApp, fara a se putea bucura de noile functii pe care compania detinuta de Facebook le tot implementeaza pentrun noi.

ATENTIE! WhatsApp va fi BLOCATA pe Aceste Telefoane

WhatsApp va mai functiona pe aceste modele de telefoane, care ruleaza iOS 7, pana in anul 2020, dupa care accesul va fi blocat complet la platforma, pentru ca telefoanele sunt mult prea vechi pentru a mai avea parte de suport. WhatsApp a anuntat de mult timp aceasta decizie pentru toti cei care-i folosesc platforma, astfel ca lumea trebuia sa se pregateasca pentru acest moment, dar si pentru cel de peste 1 an, cand accesul va fi blocat in totalitate.

WhatsApp este folosita pe o gama foarte diversificata de telefoane mobile din intreaga lume, fara ca pana acum sa fi fost oferita vreo statistica privind tipurile de dispozitive in care aplicatiile sunt instalate. Nu putem trage concluzia ca WhatsApp ruleaza in principal pe telefoane noi, cu sisteme de operare noi, asa ca e normal ca deciziile de acest gen sa fie anuntate din timp, si sa fie aplicate segmentat, pentru ca lumea sa nu ramana fara acces la platforma.