Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, cele 4 Modele NOI

Samsung GALAXY S10 este confirmat astazi ca fiind pregatit pentru lansare in 4 modele noi, iata ce noutati importante urmeaza sa aduca acestea pentru clienti.

Samsung GALAXY S10 Modele NOI

Samsung GALAXY S10 este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare in cadrul companiei coreene Samsung, iar asta inseamna ca noi aflam tot felul de informatii noi cu privire la ceea ce urmeaza sa aduca noul telefon. Conform codului sursa al Android 9 pentru Samsung GALAXY S9, compania Samsung are in proces de dezvoltare nu mai putin de 4 modele ale Samsung GALAXY S10 in momentul de fata, ultimul dintre ele fiind unul special pentru Coreea de Sud.

Samsung GALAXY S10 are cate un cod de identificare diferit pentru cele 4 modele care sunt in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, acestea fiind Beyond0, Beyond1, Beyond2 si Beyond25G. Ultimul este o versiune speciala a Samsung GALAXY S10 care urmeaza sa aiba conectivitate 5G integrata de catre compania Samsung, insa care ar urma sa fie pus in vanzare exclusiv in Coreea de Sud, unde ar urma sa si beneficieze de suport pentru asemenea tipuri de retele.

Samsung GALAXY S10: EXCLUSIV, cele 4 Modele NOI

Samsung GALAXY S10 Modele NOI 1

Samsung GALAXY S10 era prezentat initial ca o surpriza pentru ca este dezvoltat in 3 modele de catre cei de la Samsung, insa iata ca in realitate vor fi nu mai putin de 4 modele, ceva ce pana acum nu a mai fost facut de catre coreeni. Fiecare dintre cele 4 modele ale Samsung GALAXY S10 are caracteristici speciale, compania coreeana implementand functii si specificatii diferite pentru fiecare in parte, iar acestea urmeaza sa aduca urmatoarele noutati :

  1. Samsung GALAXY S10 – Beyond 0 – versiunea cea mai ieftina cu ecran de 5.8 inch si camera standard;
  2. Samsung GALAXY S10 – Beyond 1 – versiunea de clasa medie cu ecran de 5.8 inch si camera duala;
  3. Samsung GALAXY S10 – Beyond 2 – versiunea Plus, cu ecran de 6.4 inch si camera tripla;
  4. Samsung GALAXY S10 – Beyond25G – tot o versiune Plus, cu ecran de 6.4 inch, dar care are 5G, si va fi vanduta exclusiv in Coreea de Sud.

Samsung GALAXY S10 urmeaza sa fie prezentat in mod oficial de catre cei de la Samsung udneva prin luna februarie a anului 2019, cel mai probabil in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona. Lansarea seriei Samsung GALAXY S10 ar urma sa aiba loc in luna martie, insa intre timp vom afla cu siguranta si multe altele dintre noutatile pregatite, plus preturile la care ar urma sa fie vandute aceste modele de smartphone-uri.