Precomanda la eMAG iPhone XS, ORA si PRETURILE in Romania

eMAG va avea iPhone XS la precomanda in Romania, iata ora la care vor incepe acestea, si preturile pe care le va percepe magazinul online pentru telefoane.

emag precomanda iphone xs pret ora

eMAG va lista iPhone XS pentru precomanda in Romania in ziua de 21 septembrie, asa cum a promis compania Apple, iar in aceasta pagina puteti face preinregistrare pentru a fi notificati cand se intampla asta. Desigur ca veti primi un email, iar tot in acea pagina ar trebui sa puteti vedea si lista completa de telefoane iPhone XS si iPhone XS Max pe care cei de la eMAG le vor avea listate, magazinul online urmand a pune modelele in vanzare din 28 septembrie.

eMAG va avea iPhone XS si iPhone XS Max la precomanda incepand cu ora 00:00 a zilei de 21 septembrie, deci chiar din aceasta noapte, asa ca veti putea comanda modelele dorite chiar acum, pentru a le primi cu livrare in acea zi. Desigur ca va trebui sa va grabiti pentru a precomanda iPhone X la eMAG cat mai repede dupa ce se deschide sesiunea, iar asta pentru ca vor exista foarte multe persoane care vor dori sa le cumpere, iar livrarile se fac in ordinea primirii comenzilor.

Precomanda la eMAG iPhone XS, ORA si PRETURILE in Romania

eMAG nu ar trebui sa impuna plata in avans a precomenzii pentru iPhone XS, si iPhone XS Max in aceasta pagina, dar desigur ca orice este posibil, asa ca va recomand sa fiti pregatiti pentru surprize de acest gen. In ceea ce priveste preturile iPhone XS si iPhone XS la eMAG, ei bine uitandu-ma la situatia de anul trecut, cred ca anul acesta veti putea precomanda cele doua modele de telefoane mobile ale Apple la urmatoarele preturi.

Preturile iPhone XS si iPhone XS Max la eMAG

  1. iPhone XS 64 GB 5499 LEI – 5599 LEI;
  2. iPhone XS 256 GB – 6099 LEI – 6199 LEI;
  3. iPhone XS 512 GB – 6599 LEI – 6699 LEI;
  4. iPhone XS Max 64 GB – 6099 LEI – 6199 LEI;
  5. iPhone XS Max 256 GB – 6599 LEI – 6699 LEI;
  6. iPhone XS Max 512 GB – 7299 LEI – 7399 LEI.

eMAG nu va vinde iPhone XS si iPhone XS Max la preturi mai mici decat Orange si Telekom, asa e bine sa stiti ca va exista o diferenta intre preturile aplicate de catre magazin, iar asta pentru ca ea nu va fi chiar atat de mica precum va imaginati. Volumul de vanzari face cel mai probabil diferenta intre pretul de precomanda iPhone XS la eMAG si cel de la Orange sau Vodafone, dar toti ar trebui sa puna in vanzare telefoanele chiar si “la liber”.