Google Pixel 2 are o Camera mai BUNA decat iPhone XS

Google Pixel 2 XL are o camera mai buna decat iPhone XS, conform unei prime comparatii foto care ne arata cat de bune sunt cele doua telefoane pentru inregistrat poze.

google pixel 2 camera iphone xs

iPhone XS a fost lansat de catre compania Apple cu o foarte mare promisiune privind imbunatatirea camerei in raport cu vechile modele, insa in comparatie cu Google Pixel 2 XL, s-ar parea ca aceasta ar fi inferioare. O serie de imagini comparative facute cu noua camera din iPhone XS si cea din Google Pixel 2 XL arata ca Apple inca nu a gasit solutia perfecta pentru a se lupta asa cum trebuie cu terminalele din segmentul Android, cel putin nu inca.

google pixel 2 camera iphone xs 1

puteti vedea mai jos imagini facute cu iPhone XS si Google Pixel 2 XL, iar diferente sunt foarte clare, in special in ceea ce priveste culoarea pe care o au fetele persoanelor care sunt pozate. Cei de la Apple au de mai bine de un an o problema cu afisarea corecta a culorilor oamenilor in pozele facute cu iPhone, iOS-ul suprasaturand culorile in cazul fetelor, facandu-le sa para complet nenaturale, ceea ce nu se intampla in cazul Google Pixel 2 XL.

Google Pixel 2 are o Camera mai BUNA decat iPhone XS

iPhone XS are o camera ale carei specificatii sunt identice cu cele ale camerei din Google Pixel 2 XL, insa din pacate software-ul din spatele camerei nu este inca la fel de bun precum cel pe care l-a creat compania Google. Apple a inceput sa foloseasca inteligenta artificiala in iPhone XS pentru pozele facute folosind noua sa camera, insa se pare ca aceasta nu e suficient de buna inca pentru a permite inregistrarea de poze care arata foarte natural.

google pixel 2 camera iphone xs 2

iPhone XS are o camera mai buna decat cea a iPhone X, insa diferentele nu sunt serioase, dar spre deosebire de Google Pixel 2 XL nu aduce imbunatatiri, iar fata de Samsung GALAXY Note 9 si Huawei P20 Pro ar putea fi aceeasi situatie. Din pacate, cei de la Apple ua pierdut de mult lupta cu producatorii Android in ceea ce priveste calitatea pozelor si clipurilor video facute cu camerele telefoanelor, iar acest lucru nu pare sa se schimbe prea curand.