iPhone XS la Vodafone: CAND Incep Precomenzile

iPhone XS la Vodafone va fi oferit la precomanda impreuna cu iPhone XS Max, insa iata cand vor incepe ele, si in ce conditii vei putea cumpara telefoanele.

iphone xs vodafone precomanda

iPhone XS la Vodafone va fi disponibil impreuna cu iPhone XS Max incepand din ziua de 21 septembrie, la fel precum in cazul celorlalti parteneri ai companiei Apple, asa ca trebuie sa va pregatiti pentru inceperea precomenzilor. iPhone XS la Vodafone va putea fi cumparat incepand din aceasta noapte, de la ora 00:00, atunci cand se lanseaza si iPhone XS la Orange, dupa cum v-am spus deja in cursul zilei de ieri, totul urmand a incepe in tandem.

iPhone XS la Vodafone ar trebui sa fie vandut, la fel ca si iPhone XS Max, in toate combinatiile de culoare si spatiu de stocare, sau cel putin aceste au fost datele disponibile pana in prezent. Deocamdata iPhone XS la Vodafone nu este listat in cadrul magazinului online, desi cei de la Orange au facut-o, insa asta nu inseamna ca precomenzile nu se vor deschide la ora 00:00, asa cum s-a intamplat si in cazul lansarii facute pentru iPhone X in Romania.

iPhone XS la Vodafone: CAND Incep Precomenzile

iPhone XS la Vodafone nu va fi disponibil impreuna cu Apple Watch 4, asa cum se va intampla la cei de la Orange, insa poate ca intr-un viitor nu foarte indepartat va fi disponibil si ceasul inteligent. Pe de alta parte, iPhone XS la Vodafone ar trebui sa fie la fel de ieftin ca la Orange, anul trecut operatorul luand toata lumea prin surprindere cu faptul ca avut preturi mai mici chiar si decat in Apple Store Germania, ceva ce nu se intampla prea des.

iPhone XS la Vodafone ar trebui sa poata fi cumparat chiar si de catre cei care nu sunt clienti ai operatorului de telefonie mobila, iar asta pentru ca anul trecut iPhone X a fost vandut in exact acelasi mod la precomanda. Cei de la Orange vor avea aceeasi tactica anul acesta, astfel ca iPhone XS la Vodafone va fi vandut la fel ca la Orange, deci va trebui doar sa alegeti de la care operator il cumparati, preturile prferentiale urmand a fi foarte bune.