Orange Lanseaza OFICIAL Telefoanele Xiaomi in Romania

Orange a anuntat lansarea telefoanelor Xiaomi in Romania incepand de astazi, operatorul de telefonie mobila aducand doua modele populare in magazine.

orange xiaomi romania

Orange a anuntat astazi lansarea telefoanelor Xiaomi in Romania in mod oficial, operatorul de telefonie mobila fiind primul care incepe sa vanda smartphone-urile producatorului chinezesc si in tara noastra. Telefoanele celor de la Xiaomi au fost pana acum disponibile pentru achizitie de la diverse magazine online din Romania, insa intrarea lor pe piata prin Orange le va oferi o vizibilitate mult mai mare, si le va face mult mai accesibile pentru clienti.

Orange a anuntat ca va incepe sa vanda modelele de telefoane Xiaomi Mi MIX 2S, si Redmi5, ambele avand specificatii de top, cu chip-uri Snapdragon 845, multa memorie RAM, camere generoase, dar si un design fara decupaj. Orange aduce in Romania doua dintre cele mai populare modele de smartphone-uri pe care cei de la Xiaomi le vand la nivel global, alegerea lor avand cel mai probabil la baza dorinta chinezilor de a isi creste vanzarile in aceasta regiune.

Orange Lanseaza OFICIAL Telefoanele Xiaomi in Romania

Orange este cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, deci ar trebui sa aiba si cele mai mari vanzari dintre toti cei prezenti pe piata locala, iar cum Xiaomi nu avea o prezenta prea buna in zona, acum va fi mult mai vizibila. Pentru lansarea telefoanelor Xiaomi in Romania, cei de la Orange le vor oferi clientilor, care le cumpara din Shop-ul din Baneasa, o baterie externa Xiaomi Mi Power Bank (10000 mAh), sau o brata de fitness Xiaomi Mi Band 3.

“Orange este primul operator telecom care aduce în exclusivitate în România celebrul brand de telefoane și accesorii Xiaomi. Astfel, oferta Orange se îmbogățește cu două terminale noi – Redmi5, ce oferă specificații de top la un preț accesibil și spectaculosul Mi MIX 2S ce surprinde atât prin design cât și prin specificații. Alături de cele două noi telefoane, Orange România continuă să îmbogăţească şi să diversifice portofoliul de obiecte conectate, ajungând la peste 110 referinţe.”

Orange va face telefoanele Xiaomi populare in Romania, daca va incepe sa vanda si modele ieftine pe care oamenii sa le poata cumpara si cu subventii bune, iar asta e o problema pentru Apple, Samsung si Huawei. E cunoscut faptul ca in diverse regiuni Xiaomi s-a dovedit a fi un “ghimpe in coastele” competitorilor sai, iar acum ca Orange ii aduce pe piata din Romania, concurenta va fi si mai intensa, iar in final noi, consumatorii, castigam cel mai mult.