Prima Pagina iPhone XS SUTE de Oameni deja Stau la Coada pentru iPhone XS

SUTE de Oameni deja Stau la Coada pentru iPhone XS

1

iphone xs coada apple store

iPhone XS va fi lansat in noaptea aceasta de catre compania Apple, Noua Zeelanda, Australia, si tarile din Asia urmand a-l avea primele disponibil in magazine pentru achizitie. Inaintea lansarii, sute de persoane stau deja la coada cel putin in fata unui Apple Store pentru a astepta lansarea iPhone XS, coada fiind cu adevarat impresionanta.

Desi vorbim despre un telefon care costa peste 1000 de dolari, foarte multi oameni deja asteapta la coada pentru a-l cumpara, exact cum se intampla in fiecare an. Desi in ultimii ani statul la coada pentru lansarea unui iPhone si-a cam pierdut din importanta, si nu mai e la fel de cool, iata ca totusie xista fani, si bisnitari, care inca mai fac asta in ziua de azi.

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi disponibile si in Romania pentru precomanda incepand din aceasta noapte, dar voi reveni cu informatii in alte articole.

iphone xs coada apple store 2

Articolul anteriorFunctia SECRETA a Google Maps pentru Soferi
Urmatorul articolATENTIE: CAND se Testeaza RO-ALERT in Bucuresti
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.