WhatsApp: Update care CRESTE Autonomia Bateriei

WhatsApp are pregatit un update extrem de important de catre compania detinuta de Facebook, el urmand a aduce cresteri pentru autonomia bateriei telefoanelor.

WhatsApp Autonomia Bateriei

WhatsApp are pregatit in momentul de fata o noua actualizare foarte importanta din partea companiei detinute de catre Facebook, iar ea va aduce un beneficiu pe care putine persoane credeau ca-l vor primi. Mai exact, WhatsApp va avea un dark mode integrat de catre americani, ceva ce este oferi in premiera in mod oficial pentru aplicatie, iar multa lume inca nu isi da seama ca aceasta schimbare va avea un efect major asupra autonomiei bateriei telefoanelor.

WhatsApp va permite folosirea acestui dark mode pentru a aplica o tema intunecata pentru intreaga interfata a aplicatiei pe care o folosim zilnic, iar in cazul telefoanelor cu ecrane OLED, asta va imbunatati autonomia bateriei. Unii dintre voi probabil stiti deja ca ecranele OLED consuma mult mai putina energie din baterie cand afiseaza culoarea neagra, iar inlocuind culorile actuale din WhatsApp cu una neagra pentru interfata va duce la reducerea consumului de energie.

WhatsApp: Update care CRESTE Autonomia Bateriei

WhatsApp va aduce aceasta imbunatatire pentru sute de milioane de utilizatori din lumea intreaga, avand in vedere ca exista zeci de milioane cu ecran OLED in iPhone X, si alte sute de milioane cu ecrane AMOLED pe telefoane Android. In functie de cat de mult va fi folosita aplicatia WhatsApp, imbunatatirea autonomiei bateriei va fi diferita pentru fiecare tip de utilizator in parte, iar schimbarea ar trebui sa se simta imediat dupa activarea dark mode-ului pentru aplicatii.

WhatsApp are acest dark mode in proces de dezvoltare in momentul de fata si ar trebui sa fie disponibil undeva in urmatoarele cateva luni pentru utilizatorii din lumea intreaga, conform celor mai recente informatii. Nu se stie deocamdata pe ce platforme va fi oferit intai acest dark mode, cei de la WhatsApp putand alege sa-l aplice initial in iPhone, si abia mai apoi pentru Android, insa totul depinde de modul in care va fi gandita actualizarea de catre compania americana.