eMAG: PRET iPhone XS si iPhone XS Max la PRECOMANDA

eMAG are preturile iPhone XS si iPhone XS Max la precomanda anuntate inca de noaptea trecuta, iata cat costa telefoanele la magazinul online din Romania pentru lansare.

emag pret iphone xs precomanda

eMAG a lansat astazi pentru precomanda in Romania telefoanele iPhone XS si iPhone XS Max in aceasta pagina, iar preturile sunt surprinzator de bune in raport cu ceea ce ma asteptam de la magazinul online. Din ceea ce se poate vedea foarte clar, iPhone XS si iPhone XS Max sunt vandute de catre cei de la eMAG la precomanda la preturi care incep de la o valoare apropiata precum cele percepute pentru seria iPhone X, ceea ce este, totusi, o veste foarte buna.

eMAG are preturile iPhone XS si iPhone XS Max destul de apropiate de cele din Apple Store Europa, diferenta nefiind justificata pentru a face un efort de a cumpara telefoanele din alta tara, sau a astepta cateva saptamani sa vi-l aduca cineva. In comparatie cu Apple Store SUA, diferenta e mare, dar asta e ceva normal pentru toata Europa, lacomia Apple fiind cunoscuta, eMAG avand totusi, in mod surprinzatori, preturi mai mici pentru iPhone XS si iPhone XS decat cei de la Orange.

eMAG: PRET iPhone XS si iPhone XS Max la PRECOMANDA

eMAG are in mod surprinzator preturi mult mai mici la iPhone XS si iPhone XS Max decat cei de la Orange, in aceasta pagina, diferenta fiind complet uimitoare, avand in vedere ca in trecut “portocalii” au avut telefoanele mai ieftine. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca eMAG sa aiba telefoanele mai scumpe decat cei de la Orange, insa acest lucru nu e adevarat pentru niciunul dintre modele disponibile in stoc, preturile complete fiind acestea.

  1. iPhone XS 64 GB 5499 LEI;
  2. iPhone XS 256 GB – 6299 LEI;
  3. iPhone XS 512 GB – 7499 LEI;
  4. iPhone XS Max 64 GB – 5999 LEI;
  5. iPhone XS Max 256 GB – 6799 LEI;
  6. iPhone XS Max 512 GB – 7899 LEI.

eMAG a reusit sa obtina pentru preturile iPhone XS si iPhone XS Max un deal, aparent, destul de bun de la compania Apple, in timp ce Orange dezamageste, in special cu preturile pentru telefoanele mai mari. Sincer, ar fi interesant de vazut de ce Orange are preturi atat de mari in comparatie cu eMAG, sau cu alti operatori concurenti, diferenta neavand vreo aparenta justificare, mai ales ca in trecut situatia a stat complet altfel in Romania.

5 COMENTARII