Echinoctiul de toamna: CAND are loc in Romania

Echinoctiul de toamna este un eveniment extrem de improtant pentru Romania, asa ca Google a decis sa il celebreze, pentru iata cand are loc in tara noastra.

Echinoctiul de toamna romania

Echinoctiul de toamna este celebrat de catre compania Google astazi intr-un mod special astazi, iar asta deoarece maine are loc evenimentul in care ziua devine egala cu noaptea, si semnifica inceputul toamnei, plus venirea ierii. Echinoctiul de toamna in anul 2018 are loc pe data de 23 septembrie la ora 04:54, sau asta spun expertii, asa ca undeva in mijlocul somnului vostru se va face in mod oficial trecerea la toamna, fara ca voi sa simtitiin vreun fel asta.

Echinoctiul de toamna este un eveniment extrem de important, deoarece din acest punct incepe numaratoarea inversa pana la finalul anului, si cele mai importante sarbatori din intregul an. Mai jos puteti vedea si imaginea speciala pe care cei de la Google au creat-o pentru a sarbatori evenimentul special pentru Echinoctiul de toamna, doodle-ul de astazi fiind valabil in mai multe tari, iar asta pentru ca toata lumea trece la toana, si in curand vom avea parte inclusiv de o schimbare de ora.

Echinoctiul de toamna: CAND are loc in Romania

Echinoctiul de toamna google doodle

Echinoctiul de toamna este sarbatorit de catre compania Google printr-un doodle asa cum fac de obicei americanii cand se intampla ceva foarte important, fie ca e vorba despre Romania, sau despre alte tari. Cei de la Google marcheaza evenimentele importante in acest mod in intreaga lume, iar ceea ce vedema cum pentru Echinoctiul de toamna este doar o noua dovada a faptului ca americanilor le pasa de lucrurile importante pentru fiecare natiune.

Echinoctiul de toamna vine in Romania si cu temperaturi mult mai scazute incepand din aceasta seara, autoritatile anuntand scaderi masive, cu maxime de pana la 18 grade in timpul zilei din cauza unui front de aer rece care ajunge asupra Romaniei. Desigur ca Echinoctiul de toamna va fi sarbatorit si va trece repede, iar dupa aceea lucrurile vor reveni la normal, iar in octombrie vom avea si multe zile calduroase de care sa ne bucuram in Romania.