WhatsApp si DOUA NOI Functii pe iPhone si Android

WhatsApp are anuntate doua noi functii pentru iPhone si Android astazi, compania americana pregatindu-se sa-i surprinda foarte placut pe utilizatorii din lumea intreaga.

whatsapp functii android iphone

WhatsApp are doua noi functii pentru iPhone si Android dezvaluite zilele acestea, compania americana pregatind in secret schimbari foarte utile pentru persoanele care folosesc platforma in lumea intreaga. Mai exact, intai vorbim despre o noua functie care urmeaza sa fie disponibila pentru WhatsApp si utilizatorii care folosesc sistemul de operare Android 9 in telefoane, ea avand legatura cu notificarile afisate pentru mesajele pe care le primesc utilizatorii in smartphone-uri.

WhatsApp va integra pentru utilizatorii Android 9 o functionalitate care este disponibila in momentul de fata pentru utilizatorii iPhone, ea permitand vizualizarea imaginilor din notificari fara a mai accesa aplicatia in sine. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata aceasta functionalitate a WhatsApp in telefoanele care au Android 8, ea simplificand practic interactiunea cu continutul trimis de catre utilizatori prin mesaje, eliminand necesitatea de a mai vedea efectiv mesajul in aplciatie.

whatsapp functii android iphone 1

WhatsApp si DOUA NOI Functii pe iPhone si Android

WhatsApp va oferi aceasta functionalitate inclusiv pentru imaginile trimise in cadrul grupurilor de conversatii,  si s-ar parea ca daca mesajul este accesat si imaginea este vizualizata in notificare, exista sansa ca o confirmare de citire sa fie trimisa. WhatsApp are deasemenea in proces de dezvoltare in momentul de fata un nou pachet de stickere pe care intentioneaza sa le ofere pentru utilizatori, acesta avand denumirea Biscuit in momentul de fata, dar ramane de vazut cum se va numi in forma finala.

WhatsApp are deasemenea in momentul de fata in proces de dezvoltare un nou sistem numit dark mode, acesta, impreuna cu stickerele, urmand a fi oferit inclusiv inclusiv pe telefoanele iPhone care folosesc aplicatia si platforma. In momentul de fata nu se stie clar cand intentioneaza cei de la WhatsApp sa ofere toate aceste noutati importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa dupa cum se desfasoara lucrurile, se pare ca totul ar urma sa fie disponibil undeva in cursul acestui an.