iPhone XS vs iPhone X – Comparatia Camerelor (VIDEO)

iPhone XS si iPhone X au camerele comparate in acest articol pentru a ti se arata ce fel de diferente exista intre cele doua modele de telefoane ale Apple.

iphone xs camera iphone x

iPhone XS si iPhone X au comparate astazi camerele pentru a ni se arata in ce masura compania Apple a reusit sa imbunatateasca senzorii de imagine din camerele telefoanelor sale. iPhone XS are o camera de 12 megapixeli cu deschidere af/1.8 si distanta focala de 28mm, la fel ca iPhone X, insa are 1/2,55″ si 1.4µm in comparatie cu 1/3″ si 1.22µm.

iPhone XS vine deasemenea cu Smart HDR si un sistem de inteligenta artificiala care are menirea de a imbunatati radical calitatea imaginilor si clipurilor video inregistrate. Apple a promis imbunatatiri si pentru inregistrarea de poze pe intuneric folosind iPhone XS, iar in clipurile video de mai jos putem vedea ca unele imbunatatiri exista, cel putin pe timpul zilei.

iPhone XS vs iPhone X – Comparatia Camerelor (VIDEO)

iPhone XS face in mod clar poze ceva mai bune decat iPhone X in conditii cu lumina normala, acelasi lucru fiind valabil si pentru clipurile video, insa diferentele nu sunt dramatice. Cu iPhone XS imaginile par sa fie ceva mai naturale decat in cazul iPhone X, iar asta conteaza extrem de mult, destui clienti plangandu-se de aceasta problema pana in prezent.

iPhone XS este, ca in fiecare an si cu fiecare model nou, un upgrade pentru camera telefoanelor celor de la Apple, insa exact ca in fiecare an diferentele nu sunt chiar atat de mari. Cei de la Apple spun de fiecare data ca fac imbunatatiri majore pentru camerele telefoanelor, insa cam de fiecare data lumea ramane dezamagita, iar acelasi lucru s-ar putea intampla cu iPhone XS.