iPhone XS Max DISTRUGE Samsung GALAXY NOTE 9 in Performantele

iPhone XS Max distruge complet Samsung GALAXY Note 9 intr-un prim test de performante, care ne arata cat de slab a devenit telefonul celor de la Samsung.

iphone xs max sansung galaxy note 9 performante

iPhone XS Max si Samsung GALAXY Note 9 au performantele comparate in cateva teste foarte interesante care ne arata cat de mult a evoluat, intr-un final, telefonul celor de la Apple in ceea ce priveste administrarea memorie RAM. Mai exact, in clipurile video de mai jos veti vedea ca iPhone XS Max nu este umilit de catre Samsung GALAXY Note 9 in ceea ce priveste redeschiderea aplicatiilor din fundal, asa cum se intampla cu iPhone X in acest moment.

iPhone XS Max se descurca mult mai bine decat iPhone X, cu iOS 11, si la deschiderea aplicatiilor standard, inclusiv a celor care necesita o conexiune de internet, Apple reusind sa faca mari imbunatatiri aici. Samsung GALAXY Note 9 deschide unele cu foarte putin mai repede deccat iPhone XS Max, dar aici nu conteaza puterea de procesare, ci conectivitate la servere, cate coduri de tracking exista, cat de buna e conexiunea Wi-Fi, si multe alte varibile, rezultatele fiind diferite la fiecare test.

iPhone XS Max distruge totusi fara drept de ale Samsung GALAXY Note 9 cand vine vorba despre testarea performantelor in jocuri, fiecare joc fiind deschis cu minim 2 secunde mai repede pe telefonul celor de la Apple. Pe masura ce se apropia finalul testului, si tot mai multe jocuri erau deschise in fundal, Samsung GALAXY Note 9 mergea tot mai prost, ajungand sa deschida ultimul joc la 10 secunde diferenta de iPhone XS Max, fiind complet depasit.

iPhone XS Max DISTRUGE Samsung GALAXY NOTE 9 in Performantele

Samsung GALAXY Note 9, tot in primul test, este umilit si cand vine vorba despre redeschiderea aplicatiilor din fundal, fiind nevoit sa redeschida YouTube, Twitter, Facebook Pages Manager si Instagram, desi iPhone XS max nu a facut asta. Practic, 1 GB RAM suplimentar pentru iPhone XS Max a rezolvat complet problema tinerii aplicatiilor deschise in fundal, acum telefonul descurcandu-se mai bine decat Samsung GALAXY Note 9 , ceva ce nu credeam ca o sa vad.

Samsung GALAXY Note 9 are in al doilea test o verificare si pentru puterea de procesare pentru editare foto/video, aici fiind intrecut din nou de catre iPhone XS Max, ceva ce esra totusi de asteptat. Samsung GALAXY Note 9 nu are un procesor la fel de rapid precum cel al iPhone XS Max, insa se pare ca nici memoria RAM, si nici mediul de stocare nu-l ajuta prea mult, iar asa telefonul celor de la Apple iese invingator intr-un test de la care ne asteptam la altceva.

Samsung GALAXY Note 9 este depasit fara drept de apel de catre iPhone XS Max in ceea ce priveste performantele, iar asa vedem cum telefonul celot de la Apple redevine regele smartphone-urilor dupa 1 an de pribegie. Marea problema a iPhone X a fost faptul ca nu putea tine deschise in fundal aplicatiile, insa iPhone XS max a scapat de aceasta problema, iar umilirea Samsung GALAXY Note 9 este o prima dovada a suprematiei sale pe piata smartphone.