IPHONE XS/MAX – CAT DE USOR SE INDOAIE ? VIDEO

iPhone XS si iPhone XS Max apar astazi intr-un test foarte interesant care ne arata cat de rezistenet sunt la zgarieturi, si cat de usor se indoaie telefoanele.

iPhone XS xs Max USOR INDOI

iPhone XS si iPhone XS Max apar astazi in doua teste complexe de rezistenta care ne arata cat de usor se zgarie, sau indoaie, cele doua noi modele de telefoane mobile ale Apple. Ele sunt facute pentru a testa afirmatia americanilor ca iPhone XS si iPhone XS Max au cea mai rezistenta sticla pentru ecran/carcasa, dar si pentru a vedea daca sunt suficient de rigite.

iPhone XS si iPhone XS Max au sticla care se zgarie la fel de usor precum cea a iPhone X, deci din acest punct de vedere afirmatia celor de la Apple nu prea este sustinuta in vreun fel. Era de altfel usor de ghicit ca iPhone XS si iPhone XS Max nu trebuie plasate in buzunar cu obiecte care au margini ascutite, pentru ca veti avea ecrane si carcase cu multe zgarieturi.

iPhone XS/Max – Cat de USOR se pot INDOI ?

iPhone XS Max are un ecran OLED care rezista mai bine de 1 minut in testul flacarii aplicate pe suprafata sa, ceva ce nu a mai fost vizibil la alte telefoane de mai bine de un an incoace. Pe de alta parte, nici iPhone XS si nici iPhone XS Max nu se indoaie in vreun fel, sau altul, atunci cand presiune mare este aplicata pe marginea carcasei lor, ceea ce e bine.

iPhone XS si iPhone XS Max nu a nici macar ecranul separat de carcasa in momentul in care se incearca indoirea lor, ceva ce am vazut totusi la alte modele de telefoane mobile. iPhone XS si iPhone XS Max sunt telefoane foarte rezistente cand vine vorba despre indoire, insa la zgarieturi trebuie sa fim foarte atenti, pentru ca rezistenta nu este crescuta.