Samsung GALAXY Note 9 NU e la fel de REZISTENT ca iPhone XS Max

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max trec printr-un test al rezistentei la apa, in care rezultatul surprinde pentru ca primul este distrus in totalitate.

Samsung GALAXY Note 9 rezistent iphone xs max

iPhone XS Max si Samsung GALAXY Note 9 apar astazi intr-un test care are menirea de a ne arata cat de rezistent la contactul cu apa sunt cele doua modele de telefoane mobile. Desi atat iPhone XS Max, cat si Samsung GALAXY Note 9 sunt certificate cu protectie IP68, telefonul celor de la Apple rezista la 2 metri sub apa timp de 30 de minute, in timp ce telefonul Samsung rezista doar la 1.5 metri.

iPhone XS si Samsung GALAXY Note 9 rezista fara probleme in prima parte a testului, ambele modele de telefoane fiind scufundate la adancimea de certificare fara a fi stricate. E de altfel si normal ca atat iPhone XS Max, cat si Samsung GALAXY Note 9 sa reziste in aceste conditii, iar asta pentru ca al doilea a rezistat la “tortura” mai rea, iar primul are predecesoare foarte rezistente.

iPhone XS Max vs GALAXY Note 9: Rezistenta la Apa

iPhone XS Max si Samsung GALAXY Note 9 trec in a doua parte a testului prin cateva sesiuni de inot, fara a fi afectate in vreun fel de contactul constant cu apa, uneori chiar si brutal. E de altfel normal sa vedem ca lucrurile se desfasoara in acest mod, mai ales ca iPhone XS este gandit pentru a rezista atat de bine cand vine vorba despre contactul constant cu ala.

iPhone XS Max si Samsung GALAXY Note 9 trec in ultima parte a testului printr-o comparatie ceva mai serioasa, mergand sub apa la peste 4 metri adancime, dar fara probleme. Desigur ca n-au stat o perioada chiar atat de lunga de timp sub apa, insa abia dupa ce sunt scufundate la peste 10 metri sub apa, Samsung GALAXY Note 9 cedeaza complet, in timp ce iPhone XS Max nu este afectat de adancime.