Samsung GALAXY Note 9 NU e la fel de REZISTENT ca iPhone XS Max

Samsung GALAXY Note 9 si iPhone XS Max trec printr-un test al rezistentei la apa, in care rezultatul surprinde pentru ca primul este distrus in totalitate.

Samsung GALAXY Note 9 rezistent iphone xs max

iPhone XS Max si Samsung GALAXY Note 9 apar astazi intr-un test care are menirea de a ne arata cat de rezistent la contactul cu apa sunt cele doua modele de telefoane mobile. Desi atat iPhone XS Max, cat si Samsung GALAXY Note 9 sunt certificate cu protectie IP68, telefonul celor de la Apple rezista la 2 metri sub apa timp de 30 de minute, in timp ce telefonul Samsung rezista doar la 1.5 metri.

iPhone XS si Samsung GALAXY Note 9 rezista fara probleme in prima parte a testului, ambele modele de telefoane fiind scufundate la adancimea de certificare fara a fi stricate. E de altfel si normal ca atat iPhone XS Max, cat si Samsung GALAXY Note 9 sa reziste in aceste conditii, iar asta pentru ca al doilea a rezistat la „tortura” mai rea, iar primul are predecesoare foarte rezistente.

iPhone XS Max vs GALAXY Note 9: Rezistenta la Apa

iPhone XS Max si Samsung GALAXY Note 9 trec in a doua parte a testului prin cateva sesiuni de inot, fara a fi afectate in vreun fel de contactul constant cu apa, uneori chiar si brutal. E de altfel normal sa vedem ca lucrurile se desfasoara in acest mod, mai ales ca iPhone XS este gandit pentru a rezista atat de bine cand vine vorba despre contactul constant cu ala.

iPhone XS Max si Samsung GALAXY Note 9 trec in ultima parte a testului printr-o comparatie ceva mai serioasa, mergand sub apa la peste 4 metri adancime, dar fara probleme. Desigur ca n-au stat o perioada chiar atat de lunga de timp sub apa, insa abia dupa ce sunt scufundate la peste 10 metri sub apa, Samsung GALAXY Note 9 cedeaza complet, in timp ce iPhone XS Max nu este afectat de adancime.

Articolul precedentReduceri la eMAG la Samsung GALAXY Note 8 de 1450 LEI
Articolul următoriPhone XS vs XS Max: Testul Rezistentei la Impact
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.