Vodafone a SCUMPIT Peste Noapte iPhone XS/MAX in mod INEXPLICABIL

Vodafone a scumpit peste noapte iPhone XS si iPhone XS Max in mod inexplicabil, preturile telefoanelor fiind crescute in mod surprinzator in magazinul online.

vodafone pret ipbone xs

Vodafone a uimit ieri cu preturi extrem de bune pentru iPhone XS si iPhone XS Max, care pot fi precomandate de aici si de aici, vanzandu-le mai ieftin decat la eMAG, sau Orange, chiar si cu pana la 600 de LEI. Am laudat ieri Vodafone pentru aceasta decizie surprinzatoare, si am criticat Orange pentru preturile mari, dar iata ca treaba nu e romaneasca pana la capat daca nu se cresc preturile peste noapte, si fara vreo explicatie.

Vodafone a crescut peste noapte pretul “la liber” al iPhone XS Max 64 GB de la 1219 euro la 1289 de euro, in timp ce iPhone XS 64 GB costa acum 1180 de euro, desi ieri costa 1119 euro, cresterea fiind de 61 de euro. In LEI, vorbim despre o crestere de 326 de LEI pentru iPhone XS Max 64 GB si de 284 LEI pentru iPhone XS 64 GB, cei de la Vodafone fara asta fara vreo explicatie, si sunt curios daca le vor cere mai multi bani celor care au cumparat ieri telefoanele.

Vodafone a SCUMPIT Peste Noapte iPhone XS/MAX in mod INEXPLICABIL

orange preturi iphone xs 3
Pretul iPhone XS 64 GB la Vodafone si Orange in ziua de 21 septembrie 2018.

Vodafone nu a crescut si preturile la abonament pentru cele doua modele de telefoane mobile, ceea ce este totusi o veste buna, dar totusi, nu pot decat sa remarc faptul ca e o treaba romaneasca facuta stupid. Vodafone nu avea vreun anunt special care spunea ca iPhone XS si iPhone XS Max au vreun pret special pentru precomanda in 21 septembrie, si ca din 22 septembrie telefoanele se vor scumpi, asa ca nu inteleg logica acestei decizii a operatorului.

orange preturi iphone xs 2
Pretul iPhone XS Max 64 GB la Vodafone si Orange in ziua de 21 septembrie 2018.

Vodafone trebuie sa le explice acum oamenilor care cumpara zi telefoanele de ce persoanele care au facut ieri achizitia au parte de un pret cu 70 de euro mai mic, iar acum el nu este disponibil. N-am vreo explicatie pentru ceea ce a facut Vodafone, si-i voi intreba luni de ce s-a facut schimbarea, daca vor avea curajul sa dea vreun raspuns, pentru ca in weekend e putin probabil sa lucreze cineva, si sa se sesizeze, si sa vina cu o explicatie logica.

Voi ce credeti ca sta in spatele acestei schimbari de la Vodafone ?