Prima Pagina iPhone XS iPhone XS vs XS Max: Testul Rezistentei la Impact

iPhone XS vs XS Max: Testul Rezistentei la Impact

iPhone XS si iPhone XS Max apar astazi intr-un test care ne arata cat de bine rezista la impactul de la inaltimi mari atat ecranul, cat si carcasa, rezultatele fiind surprinzatoare.

0

iPhone XS XS Max Rezistenta Impact

iPhone XS si iPhone XS Max au fost anuntate de catre compania Apple ca avand cea mai rezistenta sticla aplicata pe ecran si pe carcasa, ceva ce a surprins foarte multa lume. Compania Apple nu a mentionat daca telefoanele sunt protejate de Gorilla Glass 6, sau vreun alt material, insa in testul de rezistenta de ieri, iPhone XS s-a dovedit a fi extrem de rezistent.

iPhone XS Max n-a rezistat atat de bine in acele conditii, fiind si mai mare, si din cauza aceasta este mai fragil, insa iPhone XS s-a dovedit a fi surprinzator de rezistent. Astazi vedem o comparatie ceva mai complexa pentru rezistenta iPhone XS si iPhone XS Max la impact, iar rezultatele ar trebui sa fie similare cu cele de ieri, sau cel putin la asta ma astept.

iPhone XS vs XS Max: Testul Rezistentei la Impact

iPhone XS nu confirma in acest test faptul ca este la fel de rezistent precum am vazut ieri, impactul de la putin peste 1 metru, cu ecranul direct pe suprafata dura, distrugandu-l. iPhone XS Max, pe de alta parte, a supravietuit mult mai bine, iar asta pentru ca lovitura nu a avut impact asupra intregului ecran, telefonul sarind in urma contactului respectiv.

iPhone XS Max rezista in mod impresionant la impact de la suprafata capului, cand e lovut in partea laterala, dar carcasa si ecranul sunt distruse cand impactul este aplicat direct pe suprafata lor. Surprinzator este ca ecranul iPhone XS Max rezista la un impact similar, deci in final conteaza forte mult si cum este aplicat impactul pe suprafata sticlei de protectie.

Desi ambele telefoane au fost distruse, interesant este faptul ca iPhone XS rezista cu o carcasa intacta si la impact de peste 3 metri.

Articolul anteriorSamsung GALAXY Note 9 NU e la fel de REZISTENT ca iPhone XS Max
Urmatorul articolGoogle Photos: Cea mai TARE Functie Luata din Telefoane
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.