Samsung GALAXY Note 9 la eMAG are 499 LEI Reducere

eMAG vinde telefoanele Samsung GALAXY Note 9 cu reduceri de pana la 499 de LEI in Romania, o gama foarte variata de modele fiind disponibile in magazinul online.

emag Samsung GALAXY Note 9 reducere 357079

eMAG a lansat Samsung GALAXY Note 9 pentru vanzare acum aproape o luna de zile, nou model de smartphone al Samsung fiind lansat in august, iar acum este oferit in aceasta pagina cu reduceri de pana la 499 LEI. Vorbim despre un smartphone recent lansat pe piata, care este listat de catre cei de la eMAG cu reduceri de pana la 499 de LEI, Samsung GALAXY Note 9 fiind un smartphone dorit de catre un numar destul de mare de fani ai companiei Samsung.

eMAG stie foarte bine cat de populare sunt telefoanele celor de la Samsung, iar listarea in magazin cu reduceri de pana la 499 de LEI pentru Samsung GALAXY Note 9 este un semn ca exista interes pentru asemenea telefoane mobile. Samsung GALAXY Note 9 este un smartphone de ultima generatie pe care eMAG il vinde la un pret foarte bun, ele avand integrate cele mai noi tehnologii pe care compania Samsung le-a dezvoltat pentru clientii din intreaga lume.

Samsung GALAXY Note 9 la eMAG are 499 LEI Reducere

eMAG are o gama foarte variata de telefoane ale Samsung in oferta in momentul de fata, reducerile ajungand pana la 1400 de LEI, insa in aceasta pagina gasiti telefoanele Samsung GALAXY Note 9 cu reduceri de 499 LEI. Reducerea listata nu este una extrem de mare pentru ca Samsung GALAXY Note 9 abia a fost lansat la eMAG, insa acestea vor creste in 2019, daca aveti rabdarea sa asteptati pana atunci pentru a va cumpara telefonul mult dorit.

eMAG are toate modelele Samsung GALAXY Note 9 care au fost lansate de catre cei de la Samsung, insa doar unele au reduceri de pana la 499 de LEI, si, din pacate nu mai exista cadouri pentru telefoane. Pe de alta parte, Samsung GALAXY Note 9 este vandut de catre eMAG cu promotii foarte bune in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa profitati de promotiile care sunt disponibile in momentul de fata in cadrul magazinului online din Romania.

Articolul precedentiPhone XS si XS Max DISTRUG Concurenta in Performante
Articolul următoriOS 12 Jailbreak a fost Facut pentru Versiunea Finala
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.