Asa se JEFUIESTE un Apple Store in Cateva SECUNDE

Doua noi clipuri video prezinta jaf-ul ce a avut loc intr-un Apple Store chiar in cursul zilei de ieri, iata cum a fost prins unul dintre suspecti.

apple store jaf santa rosa

Un nou Apple Store a fost jefuit chiar in cursul zilei de ieri, la cateva zile dupa ce noua serie de telefoane iPhone XS a fost lansata, mai exact magazinul din Santa Rosa, California. Spre deosebire de alte jafuri, acesta a fost surprins de catre una dintre persoanele care era prezenta in aproierea sa, iar toata lumea poate vedea ce s-a intamplat.

Puteti observa ca o serie de persoane au intrat in magazin in graba cu scopul de a fura tot ceea ce a fost la indemana, direct de pe mesele de display, ei reusind sa fugara in cateva secunde. Multiple persoane au participat la acest jaf, insa nu toate au reusit sa fuga din magazin, una dintre ele fiind prinsa de catre un agent de securitate si un barbat aflat in mall-ul in care a avut loc actiunea.

Asa se JEFUIESTE un Apple Store in Cateva SECUNDE

Avand in vedere ca unul dintre hoti a fost prins, exista sanse ca si restul sa fie arestati de catre politie, daca acesta va decide sa coopereze cu investigatia care este in plina desfasurare. In ultima vreme au fost jefuite foarte multe Apple Store-uri, cam cate 1/2 pe saptamana, si desigur ca toate dintre ele in SUA, jaf-urile in afara SUA fiind foarte rare.

Apple a implementat diverse masuri de securitate pentru produsele expuse in magazinele sale, insa prefera sa nu ingreuneze prea mult furtul, probabil, pentru a nu pune in pericol vietile clientilor. Oricum toate produsele furate sunt identificate de catre cei din Cupertino pe baza de IMEI si Mac atunci cand sunt activate, si pot fi localizate extrem de usor.