Captain America a fost ANGAJAT de Apple pentru un Serial TV

captain america apple serial tv

Captain America, sau Chris Evans, actorul fiind cunoscut in SUA in principal pentru rolul sau din universul Marvel, a semnat cu Apple pentru a aparea intr-un serial TV pentru Apple Music. Chris Evans urmeaza sa joace intr-un serial de drama numit Defending Jacob, acesta fiind bazat pe o carte lansata in cursul anului 2012 de catre scriitorul William Landay.

Chris Evans a jucat ultima oara intr-un serial TV in anul 2000, insa intre timp a jucat in forte multe filme care au avut succes foarte mare, seriile Captain America si Avengers fiind cele mai cunoscite. Alegerea lui Chris Evans de catre cei de la Apple sugereaza faptul ca americanii sunt dispusi sa cheltuie bani seriosi pentru a crea continut de calitate pentru clientii lor.

Captain America a fost ANGAJAT de Apple pentru un Serial TV

Mai jos puteti vedea scenariul in baza caruia va fi creat acest serial pentru Apple Music, Chris Evans urmand a juca rolul unui fost procuror care trebuie sa lupte pentru a dovedi nevinovatia fiului sau. Vorbim, practic, despre un scenariu tipic pentru serialele si filmele care apar in SUA, asa ca n-ar trebui sa mire nimic din ceea ce vedem descris, mai jos.

“Andy Barber a fost procuror asistent pentru două decenii. Este respectat. Admirat în sala de judecată. Fericit acasă cu dragostea vieții sale: soția lui, Laurie, și fiul lor adolescent, Jacob. Apoi, suburbia liniștită a lui Andy este uimită de o crimă șocantă: un băiețel înjunghiat si ucis într-un parc. Și un șoc și mai mare: acuzatul este propriul fiu al lui Andy, timid, ciudat, misterios. Andy crede în nevinovăția lui Iacov. Orice părinte ar crede. Dar presiunea se fixează. Dovezi demne. Îndoială. O căsătorie falimentară. Disprețul vecinilor. Un proces de ucidere care amenință să-l omoare pe familia lui Andy.”

Apple a alocat nu mai putin de 1 miliard de dolari pentru a crea filme si seriale TV pentru Apple Music in urmatorul an, multipli actori cunoscuti fiind angajati de catre americani. Printre ei se numara Reese Whitherspoon, Jennifer Anniston, iar Chris Evans completeaza o lista de actori care va atrage atentia multor oameni inspre produsele companiei din Cupertino.

1 COMENTARIU