Prima Pagina Google ATENTIE! Google a facut in SECRET o Schimbare MAJORA!

ATENTIE! Google a facut in SECRET o Schimbare MAJORA!

Google a facut in secret o schimbare majora care afecteaza toti utilizatorii din intreaga lume, iata ce a modificat compania americana fara sa anunte in prealabil.

1

google secret chrome sync

Google a facut in secret o schimbare extrem de importanta pentru Google Chrome incepand cu versiunea 69 a browserului pe care il ofera pentru utilizatorii din lumea intreaga, si trebuie sa stii. Mai exact, incepand cu versiunea 69 a Google Chrome, compania Google a decis sa modifice modul in care utilizatorii sai sunt logati in serviciile sale, astfel ca de fiecare data cand acestia acceseaza un website cu un serviciu al americanilor, sunt automat logati in el.

Google nu a anuntat in vreun fel aceasta modificare facuta pentru modul in care functioneaza Google Chrome incepand cu versiunea 69, insa oamenii au inceput sa descopere ceea ce se intampla. Se pare ca Google a modificat functionalitatea sistemului Chrome Sync al browserului, iar in momentul in care un website al unui serviciu al americanilor identifica utilizatorul, acesta este logat in mod automat, dar fara sa i se spuna asta in prealabil.

ATENTIE! Google a facut in SECRET o Schimbare MAJORA!

Google aparent ar prelua si informatiile din Sync atunci cand utilizatorul viziteaza un website al serviciului sau, sistemul fiind gandit pentru a sincroniza parole, bookmark-uri, istoric de navigare, si nu numai. Cei de la Google au gandit sistemul pentru a simplifica salvarea datelor pe care utilizatorii le inregistrau cand foloseau browserul Google Chrome, insa acum se pare ca aceasta schimbare este criticata de catre oameni pentru ca nu a fost explicata cum trebuie.

“Potrivit mai multor rapoarte, începând de la Chrome 69, ori de câte ori un utilizator Chrome ar accesa un site deținut de Google, browserul ar lua identitatea Google a acelui utilizator și va înregistra utilizatorul în sistemul de conturi Chrome în browser – cunoscut și sub numele de Sync. Inginerii Chrome au spus că mecanismul de auto-conectare a fost adăugat în browser din cauza computerelor / browserelor partajate.”

Google a afirmat ca schimbarea are la baza faptul ca atunci cand mai multi oameni folosesc acelasi browser Chrome pentru a naviga pe internet, datele ar fi sincronizate in mod eronat in contul persoanelor care nu trebuie. Din punct de vedere logic, schimbarea celor de la Google este una foarte buna, insa pentru ca nu a fost comunicata in mod corect pentru oameni, iata ca a generat foarte multe critici in intreaga lume, dar nu va fi anulata de catre companie.