Prima Pagina Huawei EXCLUSIV: Huawei MATE 20 Pro in IMAGINI OFICIALE

EXCLUSIV: Huawei MATE 20 Pro in IMAGINI OFICIALE

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in primele imagini oficiale care ne arata noul design pe care noul smartphone al chinezilor il va oferi pentru clienti.

0

Huawei MATE 20 Pro IMAGINI OFICIALE

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in primele imagini oficiale care ne arata in avans noul design al viitorului smartphone pe care compania Huawei urmeaza sa il vanda in intreaga lume dupa data de 16 octombrie. Vorbim despre imagini oficiale de presa pentru Huawei MATE 20 Pro, care sunt furnizate de catre un cunoscut leaker, el preluandu-le cel mai probabil de la surse apropiate companiei chinezesti, probabil operatori de telefonie mobila, sau mari magazine online.

Huawei MATE 20 Pro IMAGINI OFICIALE 1

Huawei MATE 20 Pro este o clona care combina design-urile iPhone XS si Samsung GALAXY S9, iar asta am vazut intr-o varietate de imagini aparute pana acum, doar ca niciuna dintre ele nu era oficiala. Acum ca avem imagini oficiale cu Huawei MATE 20 Pro, este destul de clar ca Huawei nu a dorit sa se oboseasca in vreun fel si sa ofere ceva diferit fata de concurenta, ci a preferat sa ia ce este mai popular in design-urile telefoanelor concurente, si sa foloseasca.

EXCLUSIV: Huawei MATE 20 Pro in IMAGINI OFICIALE

Huawei MATE 20 Pro IMAGINI OFICIALE 2

Huawei MATE 20 Pro nu doar ca va avea un decupaj integrat in ecran, la fel ca iPhone XS, ci va avea deasemenea si marginile curbate pentru ecran, ca la Samsung GALAXY S9, dar camera principala, tripla, va avea forma patrata. Acesta este marele element de noutate pe care seria Huawei MATE 20 Pro o va aduce pentru utilizatori, restul schimbarilor de design fiind preluate de la alti producatori, asa cum a facut compania chinezeasca si pentru seria Huawei P20.

Huawei MATE 20 Pro IMAGINI OFICIALE 3

Huawei MATE 20 Pro are confirmat deasemenea ecranul cu diagonala de 6.3 inch, care urmeaza sa fie folosit de catre cei de la Huawei, iar asta in contrast cu zvonurile care spuneau ca ecranul va di de 6.9 inch, rezolutia de 3120 x 1440 fiind totusi confirmata. Huawei MATE 20 Pro va fi totusi prezentat in mod oficial pe data de 16 octombrie de catre compania chinezeasca, iar lansarea noului model de telefon va avea loc mai tarziu.

Articolul anteriorOferte la eMAG de 6800 LEI pentru Laptop-uri
Urmatorul articolEcranul iPhone XS Max este CEL MAI BUN dintre TOATE Smartphone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.