Huawei MATE 20 Pro: Noi IMAGINI cu CLONA iPhone XS

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in noi imagini, clona iPhone XS si Samsung GALAXY S9 fiind dezvaluita complet inaintea lansarii oficiale din luna octombrie.

Huawei MATE 20 Pro imagini

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in noi imagini care ne arata din nou clona iPhone XS in toata splendoarea sa, compania Huawei pregatind un telefon care ramane, deocamdata, departe de o viziune proprie. Huawei MATE 20 Pro are un design care este preluat partial de la iPhone X, mai mult decat XS, dar si de la Samsung GALAXY S9, sau mai mult seriile anterioare, insa in orice situatie, nu seamana cu ceva al Huawei, pentru ca acesti chinezi nu prea au mare lucru.

Huawei MATE 20 Pro apare astazi in cateva imagini care il arata pozitionat intr-o carcasa, si putem vedea din nou acel ecran curbat spre marginile exterioare ale carcasei, dar si decupajul care ascunde o camera 3D frontala. Practic, asta a copiat Huawei MATE 20 Pro de la iPhone XS si Samsung GALAXY S9, compania chinezeasca preluand elementele care scot in evidenta telefoanele competitorilor pentru a-si face produsul ceva usor de recunoscut in lumea intreaga.

Huawei MATE 20 Pro: Noi IMAGINI cu CLONA iPhone XS

Huawei MATE 20 Pro imagini 1

Huawei MATE 20 Pro are ceva diferit fata de iPhone XS si Samsung GALAXY S9, mai exact acea camera tripla care acum are o noua forma, patrata, nu noua, dar diferita fata de ceea ce au facut Apple si Samsung. Huawei MATE 20 Pro va fi lansat de catre cei de la Huawei cu un nou chip Kirin 980, care nu va avea performante spectaculoase, dar si cu o baterie mai mare decat in modelele anterioare, insa nu acestea sunt noutatile de care n-am mai auzit.

Huawei MATE 20 Pro imagini 2

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aiba un sistem de incarcare wireless care va permite incarcarea Firebuds 2 pro, clone ale AirPods, dar si optiunea de a folosi efecte bokeh pentru video, ambele functii fiind oferite in premiera. E bine sa vedem ca Huawei MATE 20 Pro vine si cu noutati, nu doar cu functii copiate de la companiile Apple si Samsung, insa ar fi bine daca si pe partea de design cei de la Huawei ar fi la fel de dornici sa implementeze noutati.